4 singlar sammanfattar året

Vi kan väl säga såhär – vårt lugna nyårsfirande blev verkligen lugnt, i definitionen att vi inte gick ut, inte högklacksramlade och visade våra skrev i traumaskapande vinklar, inte panikraggade på lätt besvärade män och inte satt på en tunnelbana kl 05 med darrande underläpp och Thåströms Fanfanfan i hörlurarna. Så på så vis var det ju en framgång. Men det bör nog räknas som ett misslyckande om syftet var att ge min lever en paus… Det blev nämligen bubbel. Mycket bubbel. Kopiösa mängder bubbel. Möjligtvis i ett försök att skölja bort smaken av bittra insikter…

Över hela Sverige satt sällskap under nyårskvällen och gjorde en årssammanfattning. Mindes de bästa händelserna och de sämsta. Som bröllop, barn som har fötts, lägenheter som köpts och hjärtan som krossats. Det stora i livet, helt enkelt. Vi fyra singlar gjorde detsamma. Och kom fram till att det största under 2013 hade varit:

En kurs. En ny träningsrutin. Ett jobbprojekt. En semester… där det fina var att ingenting alls hade hänt.

Jepp… Och det var här någonstans, i den besvärade tystnaden som uppstod när vi betraktade de gruskorn som skulle vara årets diamanter, som glaspåfyllandet accelererade till en helt ny nivå.

Sanna mina ord och stryk mina tantblusar, 2014 ska ha så jäkla mycket mer bäst och sämst i sig! Ni får hålla koll på att jag håller vad jag lovar.

FacebookTwitterGoogle+EmailDealerkärlek!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *