Ä.N.T.L.I.G.E.N!!!

Ni vet hur jag när jag är bakis brukar färdas genom helvetets nio kretsar för att sluta med en liten Satan tuggandes på min hjärna och en mage full av smådjävular som hoppar hopprep bland mina tarmar. Well, i går drack jag tillräckligt för att ge Plura mindervärdeskomplex – utan att i dag vara ett dugg bakis! Tvärtom, jag skuttade trallande upp ur sängen, gav mig käckt ut på promenad, och satt på en klippa och log mot solen på det där zensliskiga sättet som bara Livets Ord-medlemmar och lobotomerade idioter gör.

Så vad är hemligheten, undrar ni säkert nu. Har Singelbloggaren hittat en tidsmaskin som fört henne tillbaka till när levern inte låg kvidande i ett hörn av buken och bönföll om att inte torteras mer? Har hon funnit en mirakelalkohol som avdunstar genom porerna i stället för kroppsöppningarnas tvåvägsfontän? Börjat knapra humörreglerande medicin?

Nej nej, Singelbloggaren har fått hångla, och vips blev livet en Sound of Music-musikal med halelujakörer som bakgrundssångare. Jajamen, hångel-high fives till er allihop!!

Nu ska jag bara ducka från insikten att det två timmar långa tonårshånglet (!), med en kille som var sex år yngre än jag, skedde på ett av Stockholms mest välbesökta ställen, där en mängd jobbkontakter och diverse bekanta ofta är, och att vi dessutom hamnade precis i en gångväg så att folk typ var tvungna att dansa limbo för att ta sig förbi våra fäktande passionskonster. Joråsåatte… Jag tror att det mesta i den meningen kommer leda till rätt så rejält mycket dagen-efter-ångest inom en minut eller två, men just nu tänker jag bara fokusera på en enda sats: TVÅ TIMMAR LÅNGT TONÅRSHÅNGEL!!! Äh fan, upp med nävarna – det är fasen värt en runda high fives till!

FacebookTwitterGoogle+EmailDealerkärlek!

41 thoughts on “Ä.N.T.L.I.G.E.N!!!

  • Hahaha, då ska vi se… Han var en Snygg Kille, och eftersom Snygga Killar brukar vara mer innehållslösa än pantburkar så dömde jag ut honom direkt, men den unge valpen hängde kvar ändå och snart stod jag upptryckt mot en vägg och visste inte riktigt hur jag hamnade där. :) När jag fick reda på hans ålder freakade jag ut och kilade hem, men jag har hans nummer så kanske hör jag ändå av mig någon blöt utekväll. Tyvärr är det inte intressant för dejting (som sagt, Snygg Kille), men pojken kysser som en gud så tant kommer nog inte kunna hålla sig helt borta. :) (Åh gud, och nu fick jag kväljning av att kalla mig själv tant. Tror inte det här är helt nyttigt för min pågående ålderskris…)

   • Äsch, strunta i din ålder. Men tänk om han faktiskt har MASSA innehåll och är boyfriend-material?! Kanske går ni längre nästa blöta utekväll och han visar sig vara årets kap!

    • Haha, i så fall måste vi ringa Guinness Rekordbok. Snygg OCH intressant har nog inte producerats på den här sidan om seklet. 😉

     • Förutom det faktum att VI är snygga och intressanta.

      Dessutom roliga och trevliga.

      Och har hyfs nog att höra av oss dagen efter.

      Oftast i alla fall.

     • Hahaha… DET, A-J, har du synnerligen rätt i!! Men så är vi kvinnor, vi kan multitaska! Män kan bara fokusera på en sak, så om de koncentrerar sig på att vara snygga faller talförmågan bort. 😉

     • Då undrar jag varför man är så dum att man attraheras av det könet som uppenbarligen besitter de sämsta kvalitéerna..

 1. Haha, yes! Det är aldrig fel att ha en reservplan för andra utekvällar 😉

  Dessutom förklarar hånglet varför jag vaknade igår och var skitledsen över att nån hade klyvt min skalle i två delar. Jag fick inget hångel i fredags!

  • Haha, det kanske kan bli vår nya pick up line! ”Jag ser att du dricker ganska mycket öl där, du kommer nog bli rätt så bakis i morgon… Jamen då har jag lösningen seru, hoppa upp här så ska min tunga bota dig från morgondagens bakisattack!” 😉

 2. Wooohoii!!! Du rockar snigeln!!! Hångel med unga män e fan värt respekt!!! Dom e ju oftast grymma hånglare dessutom!!! Hade jag inte ägnat stor del av helgen åt liggande( å oresonligt stor del åt cheerleadingtävling) så hade jag fanimej dött av avundsjuka!!!!

  • Hahahaha… Liggande (i plural) slår hångel alla gånger!!! Och ja, varför är yngre män så ofta mycket bättre på hångel än äldre? Är det en generationsfråga, eller en rörlighetstaktik som faller bort när tungmusklerna åldras?

   • Ja för tusan… Särbon tänkte nog att om jag fick ligga massor så kanske han skulle slippa tjatet ett tag :-)…. Ja du, yngre män kan vara bättre på att hångla för att dom vet att äldre kvinnor gillar det :-):-) å alla unga snubbar vet ju att äldre kvinnor är grymma på allt!!!! Å nu säger jag inte att du är gammal eller nåt… Jag säger inte ens att du är lika gammal som mig :-)

    • Åh, jag vill också ligga!!! Haha, kloka särbon, vet när lagret måste fyllas på innan hungerkurret blir för öronbedövande.
     Ah, valparna är sluga minsann, de vet vad som får oss kvinnor på fall…
     Och jag och du är båda purunga! Jag börjar bara närma mig begreppet gammal när det gäller en person som inte har men gärna vill få barn… Men så fort äggstockarna får yngla av sig lite kommer jag vara lika ung som du igen! :)

     • Särbon vet när att när jag är en bitter f***a så finns det bara ett botemedel!! Valpar med rappa tungor is the shit !!! Å nej snigeln, när äggstockarna ynglar av sig det e då man börjar räkna sina gråa hår and they get greyed and greyed every day!!

     • Hahaha, men tänk vad härligt för kidsen att ha en så cool mamma! Även om hon får hjärnblödning av dem ibland. 😉

 3. *Fanfar* Tonårshångel ftw!
  Men, tror den läsare som kommenterat ang yngre killar förmodligen är ganska yngre själv. För vi som inte är (läs: 40’ish) vet att just yngre killar är det absolut lättaste i världen att få till ett hångel med. Fast, det kanske bara gäller om man just inte är jämnårig med dem?
  Hm. Har aldrig liksom fattat d där.
  Men hångel, det förstår jag mig på. Och det regerar. Alltid.

  • Eller hur, yngre killar är dels mycket mer ok med att bara hångla och dels mycket bättre på att göra det. Sussieloo och jag har funderat på hur det kommer sig att de yngre kan sin hångelteknik så bra, vad tror du det beror på?

 4. Tjohoo!! Heja singeln:-) Hångel ftw! Här har det varken hånglats eller legats:-( Men jag har rensat klädkammaren och det var ju bra det med? Eller? Haha undra vem av oss som kände sig mest som en tant nu?

  • Hahaha… Jag vill också rensa klädkammaren med någon!!! Tänk vad mysigt att bara få ha det riktigt tråkigt i sällskap av någon man hör ihop med… Men visst, då får man ju inte hångla med okända valpar så lite ok kanske det är ändå. 😉

   • Ja alltså jag rensade klädkammaren med barnet och min mamma. Min lite just då mindre älskade man tittade på fotboll en trappa ner med sin vän så.. Jag hade valt hånglet med valpen! :-))

 5. Grattis! Visstt är det härligt med hångel, i alla fall om dom är bra på att kyssas! Annars är det mindre härligt… Jag fick också hångla igår och ligga, flera gånger… Tjoho!

  • Men jäklar vad härligt!!! Ser ni, jag tror minsann det var vårkänslor all over the place!

 6. Awesome, high fiiive till dig!! =)
  Själv har jag varit på semester och roffat åt mig av både ung-godis och lite äldre (eller snarare samma ålder som jag själv)- godis! Så nu ska väl förrådet vara påfyllt, iaf mars ut!! 😉
  Som svenska i USA blir man uppskattad och öppnar upp tusen möjligheter så att säga!! =) Kan rekommenderas att åka dit om ”förrådet” måste fyllas på! Hahaha…

  • Weeehooo!! Fasen vad härligt!! Visst är det väl ändå lite vårkänslor som tagit sig in här i gruppen! Såhär mycket hångel har det ju inte varit bland oss på evigheter! Och ja, nog är det lättare att känna att man lever när man lämnar för-guds-skull-prata-inte-med-mig-Sverige. Borde kanske börja kolla på en resa… 😉

   • hahaha, varför inte, jag tycker det låter som en toppen idé!! Mig behöver ingen övertala 😉

     • Älskar att du håller koll!! En dejt är inbokad, men kommer tyvärr dröja till början av nästa vecka pga resa. Men, banne mig, han verkar lite intressant… Så det kommer väl säkert gå åt skogen. 😉

 7. Det är ju obegripligt att detta inlägg inte dök upp i bloglovins lista förrän idag. WTF! Och grattis! Jag vill också hångla, du vet, på det där viset man inte hånglar med någon man varit tillsammans med i fem år.

  • Hahaha, jo det kan ju vara en viss skillnad på hångelsorterna! Hrrm, tror jag… Eftersom jag knappt minns hur det var att vara i ett förhållande… Nej, du har det nog rätt bra ändå. 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *