Även galna singlar behöver kärlek!

Anledningen till att jag är singel:

1. Känner mig lugn och cool efter gårdagens braiga dejt.
2. Skickar lite chillat iväg ett mess.
3. Tycker minsann jag är så modern och stark som tar tag i mitt eget öde. Har styrkan av Beyonces rumpmuskler och själakraften av Janis Joplins gomspene! Är övertygad om att jag klarar allt! Så till den milda grad att jag kan ha flexat ett par icke-existerande biceps i spegeln. Och kanske ha gastmimat ”I´m queen of the world!!” till min egen spegelbild. Men det vore så klart pinsamt på en nivå som en 30plussare inte kan komma undan med, varmed det självklart inte har hänt. Självklart.
4. Undrar lite stillsamt varför jag inte får svar.
5. Kollar FB, Insta, Twitter, lite mindre stillsamt undrandes vad han gör.
6. Börjar av ingen anledning alls fundera på om det finns ett FBI i Sverige.
7. Samt om det går att bryta sig in där.
8. För att skicka ut en drönarpatrull med ansiktsigenkänning på jakt efter karlsloken.
9. Kollar mobilen – påminner mig själv om att jag är lugn. Cool. Queen of the world. Beyonces rumpmuskel. Men…… VARFÖR I HELVETE HAR HAN INTE SVARAT FÖR??!!
10. Varför varför varför varför what the hell what the hell what the hell!!!!
11. Kommer fram till att felet är jeansen jag bar. Eller tröjan! Eller det där sättet jag sa ”sushi” på!! Det är fasen SJUKT störigt när jag säger SUSHI!!!
12. Suckar djupt. Jaha. Som alltid. Jag kan inte få någon som jag tycker verkar lite fin. Accepterar stoiskt mitt öde – jag kommer dö ensam…
13. Går in i min fuck honom-fas! Fuck honom! Jag klarar mig ändå! For fuck sake!
14. Raderar hans nummer. Rätar på ryggen. Är Queen of the world igen! Janis Joplins gomspene! Fuck allt!
15. Det plingar till i mobilen.
16. Ett svar.
17. Men hell no! Heeeeeellll nooooooo!!! Han ska inte tro att han blir förlåten så lätt! Jag har faktiskt… vad hette det nu igen..? Det där som folk har… Värdighet!!
16. Kastar mobilen i väskan och vägrar titta på den!
17. Jag säger nej. NEJ! Han ska minsann inte tro att jag tänker svara! Inte efter han gjorde det oförlåtliga, det vedervärdiga, det KRÄNKANDE, av att… dröja exakt sex minuter med ett svar.

Såattee. Bra att man inte är galen. Verkligen.

Min kära, starka, fantastiska armé där ute. Om ni visste vad glad jag är för att ni fortfarande då och då har tittat in här. Det är tack vare er jag vågar mig på att titta tillbaka. Trots att jag känner mig ungefär lika inspirerande som en 1700-talsgudstjänst utförd på latin. Det senaste året har jag nämligen ägnat mig åt något oerhört förnedrande. Jag skulle till och med vilja säga förödmjukande. Med en dumstruthatt och ett par för korta byxor på. Jag har ägnat mig åt… känslor.

Jorå, så äre! Från att ha gått på dejt efter dejt efter dejt utan att bli intresserad av en enda så flyttade tydligen Per Gessle in i mitt huvud och genast kom alla känslorna på en och samma gång. (Kan vi exorcista ut den jäkeln, eller?! Han använder uppenbarligen så mycket hårspray att alla mina hjärnceller har dött.) Det har bara varit ett litet problem. Det som ovan scenario med röntgenskarp tydlighet bevisar – jag är galen. Men det berättar jag om i ett blogginlägg snart igen! Jag kommer tillbaka! Och tills dess får ni hålla tummarna för att den braiga förstadejten blir till en braig andradejt. För jag svarade ändå tillslut. Så nu har han alla de där chanserna att avvisa mig som gör livet underbart roligt! Gudabenådat fantastiskt! PRECIS lika kul som att, tja, karva sig i ögat med en gaffel! Så jorå… To be continued.

FacebookTwitterGoogle+EmailDealerkärlek!

41 thoughts on “Även galna singlar behöver kärlek!

  • Haha, hej kära du!! Ja all tummar och tår lär behövas, för min statistik talar tyvärr inte för ett lyckligt slut. Men, hoppet har fortfarande en dödsrossling kvar!

  • Jag har saknat DIG!!! Behöver din visdom och djävlar anamma!! Nu tar vi över världen!

   • Let’s do it supersniglo å supersussieloo rules the word!!! ( worlddomination är mycket svårare)

 1. Men SOM jag saknat dig! Jag behöver någon som beskriver precis hur galen jag är, och tar på sig rollen att vara likadan!

  • Hahaha, jag har saknat dig med!! Vi galna måste ju hålla ihop! Annars kan ju världen börja tro att det är de normala som är normala! 😉

 2. Jag är så glad att du är tillbaka! För mig går det rätt bra nu, tror jag. Är fortfarande rädd för att han ska komma på hur obetydlig och tråkig jag är och lämna mig lika snabbt som han dök upp men jag lever på hoppet… Vill läsa om dina bravader och skratta och våndas tillsammans med dig! Så kul att du är tillbaka som sagt!

  • Men åh, förbaskade jäkla rädsla!! Du är så himla stark som inte låter den övermanna dig utan stannar kvar i känslan! Heja frekkin yeehoo till dig!! Och han vore ju uppenbarligen dum i huvudet som skulle tycka att du var obetydlig, så det kommer ICKE hända!!

 3. Äntligen! Om inte annat får du ju se ditt eget singelskap som någon slags public service till så många som saknar dig när du inte är här! Ifall att det hjälper i galenskapen, tänkte jag.

 4. ÄNTLIGEN… tänk att man kan längta så efter en anonym skribent.. nå, I did. Jag har i din frånvaro gått från chill och ”behöver minsann ingen” till.. ”WAAAA- för helvete krama mig -needy”.. usch.. så kan vi inte ha det.. men nu ser jag fram emot att få höra om di där.. *viskar* känslorna…

  • Hahaha… Jag är i läget att jag skulle kunna torrjucka mot en kaktus och fria till en lyktstolpe. Såatteee… Hur fasen ändrar vi på det här?! Vi behöver en plan! *smeker en vit katt och drar mig i det icke-existerande pipskägget*

  • I WISH!! Men nejrå, här är det pojkvänslöst. Och sexlöst. Och alla andra former av löst som går att rassla fram. Så JA, nya tag!!! Kram!

 5. JAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!! Du är ÄNTLIGEN TILLBAKA. Jag är SÅÅÅÅ GLAD. Har inte använt så många versaler på flera år.

  • Hahahahahaha… TAAAAAAAAAACCCCKKKKK!!!! Åh, mer versaler till folket!!! Jag blir så glad så glad! Tacketi tack tack!!

  • Linda!! Där är du ju!! Hur har du det nu för tiden? Det var alldeles för längesen vi bloggsågs!!

 6. Välkommen tillbaka.
  Har nog varit in och kikat efter nya inlägg i genomsnitt varannan dag. (kanske oftare också men det vill jag inte riktigt erkänna för mig själv) :)

  Gillar ditt sätt att skriva och igenkänningsfaktorn är hög även om jag tillhör ”motståndar” gänget. :)

  • Menar du det!! Så oerhört snällt!! Men inte kan du väl tillhöra motståndargänget? Såvida du inte är en stark motståndare av singlar som försöker lyckooptimera sina liv. Alternativt en sån där som säger ”det kommer dyka upp någon när du minst aaanar det!” För visst, de är motståndare. Och bör halshuggas. Men jag tror inte du är en av dem. 😉

   • Haha blev nog lite tokigt här.
    Med motståndare menade jag att pojke, kille, man, gubbe (beroende på vem man frågar). :)

    De två kategorier du nämner borde dock mycket riktigt halshuggas. Men först ska de placeras på stadens torg i stupstock. 😉

    • Ah, du menar så! Jag önskar att fler killar kunde vara med i vårt gäng!! Vi vill höra även era tankar om singelskap, förhållanden, relationer och dejting! Så du är VARMT välkommen! :)

     • Tack så mycket. Kommer gärna med input, för att överleva som singel DET är något jag kan. 😉

     • Pust! Bra! Vi behöver experter som kan hjälpa till med råd!

 7. Finaste, bästa singeln! Du har vart saknad! Välkommen tillbaka.. Nu skapar vi en plan på hur vi kan vräka Per på bästa sätt!

 8. Så välkommen tillbaka, hade nästan förlorat hoppet. Så lägligt du kom tillbaka när jag sakta med säkert ska ut på Sthlms singelmarknad efter inte en utan två gånger blivit dumpad av samma kille, man lär sig aldrig…

  • Åh Veronica, fy fan för stunderna när det känns som om man aldrig kommer ur sitt mönster av att sätta sig i skiten! Crap också!! Vi hejar alla på dig!! Vi är så många som har varit där! Ta dig igenom skiten – han förtjänar inte dig!

 9. Underbara du!! Jag är sprudlande glad över att du är tillbaka, du är så smart och fantastisk! Så väldigt roligt att följa dig, du märker kanske hur glad jag är? Så välkommen tillbaka!

  • Åh, jag var på resa och kunde svara först nu! Tack snälla, fantastiska du!!! Jag blir så oerhört glad! Med den här peppen kommer jag flyga genom dagen!

 10. Pingback: en singelmammas liv

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *