Dagen efter dagen-efter

Jorå, det vore ju synd att inte vara förutsägbar, det vore det… I så fall hade ju något så katastrofalt kunnat hända som att jag faktiskt fann mig själv i en situation som leder till ett hälsosamt förhållande!

Söndagens inlägg var förproducerat i äkta bloggplaneringsstil (jag börjar lära mig det här!) eftersom jag visste att jag troligtvis skulle tillbringa dagen med att återbekanta mig med magsäckens halvsmältna matintag på det dödslängtande och nådbönande sätt som kroppen anser att man förtjänar för att man druckit mer än två teskedar vin trots att man är över 30. Kroppen är en sadistisk liten åldersdiskriminerare, minsann.

I alla fall… Lördagens utgång resulterade i en efterfest hos en kille som jag tyckte var lite intressant. Så, vad sägs om frågesport i Singelbloggarens patetiskt återkommande urvalsstrategi?! Gissa om han var ”mellan jobb”? Gissa om han nyligen hade blivit dumpad? Gissa om han då och då tar droger?

Bingo, tre rätt av tre! Vinnaren får en framrusande Singelbloggare som flämtande undrar om någon sa arbetslös och undrar var godisbiten är så att hon kan få slicka lite på den. (Huva! Den där liknelsen var banne mig för magstark till och med för min dagen efter dagen-efter-ångesten!)

Så, till mina måndagsfunderingar: Kan man anlita någon som raggningsdörrvakt? Ingen släpps innanför mina särade ben utan att vakten kollar har-sin-skit-i-ordning-legitimation? Jag tror nämligen inte jag har en acceptabel nivå av allmänt vett för att välja mina egna män. (Inte för att jag särade på benen för karln, men det var säkert inte på grund av mitt val. Det kan ha varit hans. Eller, ja, de övriga 10 pers som trängdes i lägenheten.)

By the way, hrrm, ni vet ju alla att jag är en vildkatt till kvinna som har levt sitt liv så mycket på the wild side att Keith Richards skulle framstå som ett spädbarn och Elvis som hans teddybjörn. Jorå, hrrm… Jag har bara en liten fråga: Vad är weed? Är det marijuana eller hasch? Eller är det något annat? Och när jag skriver detta blir jag tvungen att kolla upp stavningen på både marijuana och hasch, eftersom det är ord som tydligen inte har gjort särskilt återkommande gästspel i det plugghästorienterade och missbrukar-bara-män-fokuserade dramat av mitt liv. Jajamen, en riktig katta är vad jag är! Se upp lagens väktare, jag är så out of control att jag snart kommer lägga mig raklång och försöka snorta upp skiljelinjen på E4:an!

(…)

Visst heter det snorta?

FacebookTwitterGoogle+EmailDealerkärlek!

24 thoughts on “Dagen efter dagen-efter

 1. Hahaha.. i min bok e det en merit att inte ha koll på droger!!! För övrigt, jag tar jobbet som raggningsdörrvakt any day!!

  • Hahaha, du hade varit den perfekta dörrvakten!! Släpper förbi komplicerade män med många tankar som de kanske inte alltid vet hur de ska formulera – men ser till att de ändå är funktionella! Om de dessutom har en ölmage – ännu bättre! 😉

 2. Du är ju för underbar! Snorta är rätt det andra har jag ingen aning om.. Det är en merit det med. Jag borde kanske plugga upp mig på det där med droger, jag har ju trots allt en 14 åring. Men hon är snäll och beskedlig än så länge:-) Om Sussieloo behöver vara ledig kan jag bistå som vakt jag med! Men jag lär släppa igenom en och annan valp, jag har lite svårt att stå emot deras ögon!

  • Hahaha, du och jag, Sassa – vi faller allt lika hårt för de där hundögonen!! Åh, men du har ändå lyckats hitta någon som har det där mjuka i sig men ändå är fungerande! Det är DET jag vill nosa rätt på. Haha, vet du vad, du borde bli min spårhund – du skulle ju kunna hitta personen som har den där balansen!! :)

 3. Om att kroppen inte orkar mer #ölkohol med åldern: word. blir bakis bara av att sniffa på något alkoholhaltigt nuförtiden.

  • Haha, ja jisses, levern verkar ha tröttnat på våra fasoner och går till shut down så fort man ens är i samma rum som alkohol! Tycker den där levern är en onödigt bestämd jäkel… 😉

 4. Jag är ganska säker på att weed är marijuana… Får jag gissa att dina män också har tatueringar och inte sådär värst blont hår? Haha <3

  • Hahahaha – hur visste du det?!! Alltid alltid alltid mörkhåriga män! Ofta med långt hår och alltid alltid med skägg. Om de dessutom har tatueringar så får jag tuppjuck och hoppar på dem innan vi ens hunnit hälsa. 😉

   • *Ser den självdestruktive, mörkhåriga mannen närma sig*
    ”Tyvärr, det är bara gästlista idag”.
    Gillar den här idéen. Och känns som att vi läsare av en singelblogg också är perfekt tränade för att vara anti-wingmen

    • Hahaha… Briljant! Anti-wingmen är botemedlet mot epidemin av destruktiva förhållanden där ute! Hm, frågan är bara vem som blir kvar på gästlistan… Om de enda som är kvar är prydliga visitkortsflippare så kommer jag ta hagelgeväret och måla en modern tavla av min egen hjärnsubstans av pur uttråkning! 😉

     • Vi kan försöka släppa in sköna, lugna, snygga män med tredagarsstubb och fina värderingar, som är roliga och vågar bjuda på sig själva, men även låter dig ta plats och synas. Som har så fina ögon att man nästan drunknar i dem… (Finns ju risk dock att jag inte släpper in dem utan sjasar in dem i en taxi hem till mig istället)

 5. För någon vecka sen satt jag & mina fyra kompanjoner och beklagade oss över att vi är singlar, ”hur kan VI vara singlar? 5 snygga, smarta tiopoängare i städernas stad”. Gick hem, deppigare än någonsin, och satte mig framför datorn. Googlade på ”singel blogg”, behövde en boost men visste inte vad jag skulle finna. Klickade mig in på din blogg och sträckläste alla inlägg, skrattade så jag grät tills grannarna ringde störningsjouren. Länkade till mina singelvänner och nu smsar vi nästan dagligen citat från bloggen, speciellt när någon av oss är extra down.
  Så TACK för all inspo!! Du borde göra en bok med alla inlägg, är helt säker på att den skulle bli en succé!
  Keep going Single and Fabulous!

  • Lina, jag satt på tunnelbanan när jag läste din kommentar och började praktiskt taget störtböla! Tänk, det finns fler där ute som har lika stora toppar och dalar (hrrm, speciellt dalar) som jag, och ni tycker om det jag skriver… Nä, nu blir jag mosig igen! Fan, tack snälla du för att du skrev!! Det här kommer jag leva på länge!! Och kämpa på! Någon gång måste det ju hända oss också, och tills det sker kan vi se till att ha våra livs röjigaste sommar! 😉

 6. Du är så rolig!!! Firar 19-årig bröllopsdag idag, så det var länge sedan jag var singel, men så jag känner igen mig från den tiden.

  • Men Karin, vad snällt sagt av dig!! Jag tycker det är så fint att det är många parmänniskor som stöttar och ger oss singlar råd!! Haha, och alla oavsett civilstånd har nog kliat sig i skallen över det här med relationer då och då. 😉 vad härligt att ha dig här!

 7. Låter som en kul efterfest iaf! Blev det något hångel? Jag behöver oxå någon som stoppar mig just nu, har en kompis som försöker men går inge vidare bra. Spenderar största delen av min tid på pannkakan (-: Har blivit dumpad av skägg nr 1 (han hade träffat en tjej och ville inte dubbeldejta). Träffat en goding från förr som är sjukt svår men sjukt snygg. Fick dock inte hångla, vågade inte hoppa på honom och han tog inget intiativ (-: Mailat långa mail med en kille som verkar så himla bra, typ pojkväns material. Fast jag vill ju inte ngn pojkvän… Hmm. Plus att jag fått en ettrig 26 åring på halsen som tjatar om att ses och ju mer elak jag är ju mer tjatar han. Haha. Är helt slut! Ja ja. Kände bara för att uppdatera dig!

  • Älskar uppdateringar!! Det är ju såhär det ska vara! Möjligheter som poppar upp lite här och var och som man får zickzacka sig mellan. Visst, man blir ju alltid lite förvirrad över hur man ska känna när det är flera igång samtidigt, men det gäller ju att kasta sig på allt som kan leda till härliga upplevelser och låta dem föra en dit de vill! Jag tycker det låter strålande!! Så länge du mår bra tycker jag du bara ska fortsätta trycka på gasen!
   Nej, efterfesten ledde inte ens till hångel! Men till en förfrågan om att träffas igen… Och jag menar, kom igen, en arbetslös drogliberal som just blivit dumpad – hur skulle jag kunna säga nej?! 😉

   • Haha du är för skön! Ni kan väll röka på och ha det lite mys ihop (-: Ska eventuellt träffa 26 åringen ikväll men är lite tveksam… Är typ bara en sexgrej, vet ingenting om honom! Men känns lite läskigt. Har aldrig gjort något sådant innan… Men som jag brukar säga, man lever bara en gång.

    • Mums, det låter väl ändå väldigt härligt! Men jag vet, det kan kännas lite läskigt när det liksom är förbestämt att det är det som ska ske. Som om man måste hoppa upp i galopp så fort karln kliver innanför dörren, och den impulsen drar ju först igång när man är helt säker på sin kemi med en person, så jag förstår precis att det kan vara lite nervigt. Men hoppas att kroppen är med på noterna och galopperar på! Annars är det bara att kicka ut honom – han är ju 26, de brukar vara härligt flexibla. 😉

     • Det blev inget igår! Och det känns väldigt bra så här i efterhand!

 8. Det kallas ”wingman” eller den kvinnliga motsvarigheten (wingwoman låter så lamt) som ska se till att sånt funkar! Skaffa en!

  • Hm, undra om det finns ett bootcamp jag kan skicka mina wingwomen till..? Mina vänner förvandlas till överentusiastiska hejaklackar så fort de vädrar potential till hångel, deras självkontroll är banne mig sämre än min! 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *