22 thoughts on “Den 9e dejten i 10 nätdejter-utmaningen

 1. Haha! Nää va dumt! Då blev det ingen jackpot på den nionde heller:-( Men då borde det ju logiskt vara nästa eftersom att det är nummer tio! Håll hoppet uppe fina singeln! En fråga ang dejten igår, hade han även ringar?? :-)

  • Hahaha, Sassa, vilket fantastiskt minne du har!!! Han var tack och lov utan ringar, så små välsignelser i helvetet! Åh, jag hoppas så att du har rätt!! Den tionde, vi hoppas på den tionde!!

 2. Loftsäng?! Det är väl lite mys? Men jag kanske fattar fel. Hade nog varit värre om han hade våningssäng… Men det är kanske det du menade! En våningssäng med skrivbord under?!

  • Hahaha, min röv är definitivt inte gjord för att visas upp i stegen upp till en loftsäng! Vi i umgängeskretsen har satt en stenhård dealbreaker på loftsäng, men haha, du har banne mig rätt, en våningssäng med skrivbord under vore definitivt värre!!

 3. Hahahhaaaa! *skrattar lite rått* och konstaterar att det där har man varit med om. Och när man ska upp/ner ur den; inte sååå sexigt…

  • Eller hur!! Hur sjutton bevarar man någon sorts gnista när man mitt i allt ska börja klättra på stegar med rövar dallrande och pittar vickande?! Nej, marknivå, det är enda alternativet!

  • Haha, alla förklaringar dör efter loftsäng! Vi hade bestämt träff i närheten av hans lägenhet, men så var det så fyllt av folk på puben vi hade tänkt oss så vi gick hem till honom i stället. Dålig idé! Annars hade han kanske fått flera timmar på sig innan jag fullständigt dömde ut honom! 😉

  • Hahahaha, vet du vad?! Hans föräldrar bodde i samma lägenhetshus! Jag vet inte, det börjar närma sig helvetestoppen… 😉

  • Det blev vin hemma hos honom eftersom det var så fullt på puben som vi hade tänkt oss, den och bara RÅKADE väljas precis i hans kvarter… Killen har game i alla fall, det måste man ge honom. 😉

 4. Är det nån med just loftsäng som förklarat varför de har loftsäng överhuvudtaget??

  För mig känns det precis som tiden innan tonåren…(då när loftsäng var skitcooolt !!)

  Eller är det ett trångbott Stockholmssyndrom vi pratar om??

  För övrigt kan den efterföljande vänta med o klättra upp tills den första är uppe (samt då givetvis titta på nåt annat så länge…) *alla världsproblem lösta* =D

  • Det här är nog definitivt ett stockholmssyndrom, för självrespekterande vuxna kan omöjligt välja loftsäng av egen fri vilja. Hoppas jag. Ber jag. Bönar jag. Annars förlorar jag allt hopp om mänskligheten. 😉
   Hahaha, du har banne mig rätt. Men det löser inte problemet med att sedan behöva klättra ner med diverse vätskor täckande valda delar av kroppen. En livsfara – jag lovar! Loftsängar borde förbjudas av myndigheten för bryt-för-sjutton-inte-benen!

   • Varför då inte gå all-in på det barnsliga konceptet o skaffa rutchkana ner!! Med allt inbyggt glidmedel lär det inte va några problem o graciöst ta sig ner snabbt efteråt!! =D

  • Det var faktiskt lite roligt. Jag tänkte direkt på bloggen och började småfnissa för mig själv när jag såg den. :)

   • Haha! Men alltså… Om killen är bra trots loftsäng kan man väl bara ha sex… Under sängen? I soffan? Köksbordet? Sann desperation låter inte en loftsäng stoppa en! Haha

    • Hahaha, jag älskar din uppfinningsrikedom!! Hrrm, och inser att jag inte ens hade tänkt tanken… Jag har kommit så långt ifrån fysisk förnöjelse att jag inte ens minns hur det går till längre! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *