Den absolut sexigaste egenskapen hos en man

Okej då. Jag kan väl ta lite ansvar för det hela. Även om jag faktiskt tycker att det egentligen inte alls var mitt fel. Visst, jag var medveten om risken, men effekten förvärrades ju på grund av en mängd externa faktorer och dem tänker jag inte ta ansvar för!

Jag menar, det är inte mitt fel att det börjar dofta vår i luften! Och alla vet att en singel med vårkänslor är ungefär lika behärskad som en vithaj med blodvittring. Så vad tror ni då händer med mig, som inte har fått hångla på så länge att tungan tror att det är tal den är till för?! (Stackars lilla tunga, så förvirrad i sin världsuppfattning…) Jo, konstant blodbrist i hjärnan är vad som händer, lika säkert som att en tremånaders bebis inte kan sträcka upp handen, harkla sig, och be om att få gå och pudra näsan på damtoaletten. Och är vi arga på den tremånader gamla bebisen för att det i stället är skithaveri i blöjan som gäller? Nej minsann, det är vi inte, för vi förstår att det inte går att hjälpa. Så samma förståelse borde därmed ges till mig!

Men visst, jag kanske inte borde ha satt mig i situationen…

Om jag vet att jag tycker att det absolut sexigaste med en man är hans hjärna (vem bryr sig om biceps och magrutor när man kan sukta över neuroner och frontallober) (det där wikipediade jag, det är ju inte mig jag ska gå igång på!), om jag vet att jag får stålbonge så fort någon säger något intelligensosande till mig, och om jag vet att jag just nu inte är den mest nöjdmätta människan som lever på jorden direkt, så borde jag kanske inte ha satt mig på en föreläsning. Med en manlig föreläsare, i min ålder, som var smart utan att för den sakens skull vara uppblåst… Det kan jag erkänna var att utmana ödet med retstickeramsor och kastade småstenar.

För ja, jag har ändå lite dåligt samvete för städaren… Personen har ju mycket att göra ändå, utan att ta hand om ytterligare avfall. Eller ja, man kanske ska säga mina efterlämningar. För… ja, ni vet… En kasserad stol och snigelspåren som ringlade ut ur salen…

FacebookTwitterGoogle+EmailDealerkärlek!

16 thoughts on “Den absolut sexigaste egenskapen hos en man

  • Vänta du bara, du lär springa runt med min desperationsblick, hetsflåsande och dregelproblem innan månaden är över. Ah, tänk vad våren är härlig ändå… 😉

  • A-J! Har du varit på din dejt? Hur gick det?!
   Ja herregud, tänk så hormonstinna vi är innan våren har slagit fullt ut – hur kommer det här lilla rummet explodera när det drar igång på allvar?!

   • Han kommer någon gång ikväll – när är för tidigt att häva i sig vin för att döva ångesten?! Är det okej att dricka några glas innan han kommer?!

    • Haha, fy fasen vad jag känner igen den där känslan! Jag skulle helst ha alla dejter i fullständigt fylletöcken. 😉 men försök stå emot så att du bara hunnit börja dricka precis före! Då får du det bästa stadiet (före två glas) i hans sällskap. Heja heja!! Vad spännande!

     • HAHAHA ställde mig precis upp och hela rummet snurrade… HAN ÄR INTE ENS PÅ VÄG ÄN???

     • Det blir värre… Tar ett glas till (?!), sätter mig i sängen och hela jag VÄLTER och spiller rödvin över hela sängen

     • Haha, sweetie, jag har EXAKT där!!! Rödvin över hela min soffa, precis innan dejten kom, och snurrig i skallen av alla känslor spetsat med alkohol. Söta du, det här kommer bli bra!! Berätta hur det gick!

 1. Trevligt när föreläsare kan framkalla sådana känslor tycker jag!! Mera hjärna åt folket. Själv har jag varit på en urtrist föreläsning om nya deklarationsregler och föreläsaren framkallade inga positiva känslor överhuvudtaget.. Och mannen jag delar tapeter med sover i soffan som vanligt så snigelspåren lyser med sin frånvaro… :-( Det lär bli lättstädat imorgon förvisso. Man får vara glad för det lilla;-)

  • Hahaha, tänk vad fint det är att ni parmänniskor kan påminna oss om livet som vi singelmänniskor glorifierar! Samtidigt som jag så gärna hade velat ha en snarkande, däst karl, bara han sov bredvid mig om natten, och var smart om dagen. 😉 krama karln din och tack för att du fortsätter påminna mig!

 2. Pingback: Fuck känslor! | Singelblogg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *