Det värsta en man kan göra…

En singelvän kommer hem från ett bröllop som, ni vet, vanligtvis är den känslodrypande strypsnaran för alla singlars vilja att leva, till och med för den som borrat in sina klackar permanent i partytaket och aldrig vill klättra ner. Jag blir därför något förvånad när jag i stället för den vanliga snälla-låt-mig-dö-minen möts av en snälla-låt-mig-döda-någon-uppsyn.

Singelvän, med glödande blick: ”Fy fan alltså! Alla verkade bli så jäkla sympatiserande så fort jag sa att jag var singel. Visst, stackars jäkla mig! Men du, jag ska säga dig en sak. Jag skulle fan inte stå ut i fem jäkla minuter med en enda av de där killarna som de är i förhållande med! Inte fem jäkla minuter!
Jag, drar i mitt hår för att lossa det från det backslick som hennes gastande har blåst in det i: ”Hjälp, vad gjorde de?”
Singelvän: ”De var bara allmänt astråkiga! Lika torra som mitt oanvända sköte! Men värst av allt var min bordsherre. Fy fan alltså, jag är hellre singel i hela mitt jäkla liv än att leva en sekund med någon som han!”
Jag: ”Varför då?”
Singelvän: ”De serverade en kötträtt!”
Jag: ”Okej.”
Singelvän: ”Med sås!”
Jag: ”Okej.”
Singelvän: ”Du känner mig! Du vet nog vad han sa till mig!”
Jag, tänker efter, och spärrar sedan upp ögonen: ”Han kommenterade hur mycket sås du tog!”
Singelvän: ”Han koooommenteeeeradeee hur mycket sååååååååås jag toooogg!!
Jag: ”Gumman…”
Singelvän: ”Eller hur!”
Jag: ”Så jävla inte okej!”
Singelvän: ”Eller hur!”
Jag: ”Man kommenterar icke mängden sås!”
Singelvän: ”Eller hur!”
Jag: ”Så vad gjorde du?”
Vän: ”Jag hånglade upp hans lillebror och visade hur livet på riktigt ska levas! Vilket var en skitbra idé. Ända tills morgonen efter.”
Jag: ”Vad hände då?!”
Vän: ”Lillebrorsan kommenterade hur mycket smör jag tog på mackan.”

Alltså, om det här är männen som finns där ute så kan någon kirurgiskt operera ihop mina knän direkt! Kommentera mängden sås och smör… Jag kanske måste omvärdera min inställning till dödsstraff!

FacebookTwitterGoogle+EmailDealerkärlek!

15 thoughts on “Det värsta en man kan göra…

 1. Oooh heeeelll nooo!
  Kommentera över huvud taget inte vad jag äter (eller hur mycket) och så de där som försöker få det att låta som en komplimang när de säger
  ”Det är så skönt att se en tjej äta ordentligt istället för att bara peta i en liten sallad”
  KÄÄÄFTEN!
  Såna kommentarer får mig verkligen att vilja high-fivea de i nyllet med en betongsugga…

  • Hahahahahaha…. Alltså, hahahaha… Jag känner PRECIS likadant!! Vadå, ”skönt att du äter rejält”, vad fan menar du med det?! Va?! Va?! Va?! Va?! Hahahaha…

 2. Alltså det är ju helt stört! Varför ska män ha ensamrätt till att älska mat och vilja äta mycket mat! Jag har haft det där problemet hela livet. Jag har allltid ätit mkt men inte varit särskilt överviktig för det. Lite lagom kurvig sådär. Min senaste kille sa under en hotellfrukost ”vad mkt du äter” & ”man blir tjock av vitt bröd” på mindre än 5 minuter! Och honom var jag kär i!!! Fast han bad förstås om ursäkt och förstod att det kanske inte lät så sjysst. Äh fy fan, låt mig äta ifred!

  • Men eller hur!! Om jag mår bra och gillar mycket smör på mitt vita bröd – vad sjutton ska andra lägga sig i det för?! Och speciellt män som hävdar att de är attraherade av en – jamen försök inte förändra mig då!

   • Har skickat det där mailet till han med gemensamma vänner nu! Bäst att passa på när jag kände att jag vågade! Håll tummarna!

    • Jaaaa!!! Alltså, du är fasen min förebild!! Skit samma hur det går och vad han svarar – du är så jäkla modig och cool så dina handlingar är fasen värda en singelmedalj! Fan vad grym du är!!

     • Tack! Vad söt du är. Känner mig lite modig. Han svarade att det inte passar så bra just nu för det var fullspäckat men att vi kam höras i sommar! Vet inte om det är bra eller dåligt… Skrev absolut så nu är det upp till honom!

  • Tack själv, snälla du! Ja jisses, alla borde bara låta andras matvanor vara ifred! Låt mig äta mina berg med sås om jag nu vill det! :)

 3. Att kommentera andras matvanor är bara oförskämt. Förstår inte alls detta beteende. Sås och smör, (och för den delen sådant som vin, ost, glass och choklad) tillhör ju livets goda (eller i ostens fall – förlåt – livets gouda). The more, the merrier!

  • Haha, det blir inte goudare än gouda. Men eller hur, njut och var glad. Eller låt i alla fall mig njuta och vara glad. Det kan aldrig blir för mycket sås!

 4. *Asgarv*

  Hehe, i landet lagom ska man väl ändå inte sticka ut, korrekt och anständig mängd smör och sås måste väl ändå va mest rätt ??? (själv är man ju gift så tar så mycket sås jag vill…*s*)

  *sträckläser tårögt vidare på denna osannlika blogg – is this really den krassa verkligheten för en 10-poängare som dig* 😉

  • Haha, exakt!! Hälsovårdsnämnden har minsann räknat ut en exakt rekommendation för mängden smör på en smörgås, så fy den som bryter det! 😉 Haha, om jag bara hade varit en 10-poängare!! Tyvärr måste jag hanka mig fram som 6a. Hrrm, eller kanske 5a. 4a är också en sannolikhet. 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *