En lite annorlunda raggningsteknik…

Men heeej Mr Lyktstolpe, kommer du hit ofta? Så lång och ståtlig du ser ut i dag… Vill du kanske komma in på lite te, gifta dig med mig, och skaffa en mängd lysande glödlampebarn?

Joråsåattee… Dags för mitt skrev att rosta igen och börja gnissla. Gårdagens plan om att hitta ett ragg fallerade nämligen som en basketboll på en minigolfbana. Jag gjorde ett stort misstag – jag hittade någon jag tyckte var intressant.

Jag veeet!!! What the hell!! Varför höll jag mig inte till att bara leta ragg?!

Så ja, ni vet ju hur det går när Singelbloggaren träffar någon intressant… Jag tillbringade resten av kvällen med att demonstrativt titta åt andra hållet, le mot alla på klubben förutom honom, och, när vi hamnade bredvid varandra i baren, helt enkelt gå därifrån.

Hm, jag kan väl erkänna att det såhär i efterhand kanske inte är den mest effektiva raggningsteknik jag har hört om. Nu ska vi bara vänta på att min intelligensbefriade hjärna ska fatta det. Det lär nog inte dröja så länge, bara sisådär till år 2065.

FacebookTwitterGoogle+EmailDealerkärlek!

22 thoughts on “En lite annorlunda raggningsteknik…

 1. Noooo…. Jag vet ju hur det är… Men hur skall man bli kvitt det beteendet???

  Jag har varken hört något från mina dejtfixare med snickaren och kocken så jag har inget att rapportera

  • Eller hur, hur sjutton kan man ändra det?! Jag är verkligen inte blyg till vardags, men så fort jag blir aningens intresserad av någon så sluter jag mig som en mussla. Kan inte prata, kan inte le, och är nära på otrevlig mot människan. Måste bli av med det här… :/
   Ah, vad synd att dejten inte har blivit av än! Jag hoppas, hoppas att det kommer någon vårfling för dig snart!

  • Kloka Sussieloo! Jag behöver din hjälp!! Hur sjutton ska jag tänka för att inte hamna i det här? Jag är ju för guds skull en vuxen kvinna – borde jag inte ha vuxit ifrån blyghet vid det här laget? Hur lyckas alla ni andra? Det är som att hela kroppen låser sig och det enda jag kan göra är att vara otrevlig, det kan ju inte vara ett normalt beteende vid 33 års ålder… :/

   • Vi kör chockterapi… Vi hittar en hoper intressanta karlar å tvingar dig att fejsa dom… Å är du undvikande å nonchig så nyper jag dig :-):-):-):-)….

    • Du har fasen rätt… Det här är något att träna upp helt enkelt. Okej Sussieloo, jag svär dyrt och heligt, från denna stund ska jag INTE ignorera varenda karl jag tycker är intressant. Jag ska börja med att faktiskt kunna vistas i samma rum som dem, sedan kanske kunna titta på dem, och vem vet, om några månader kanske jag till och med kommer kunna säga ett ord eller två! 😉 Jag ska träna, träna, träna, och varje gång jag misslyckas så rapporterar jag till dig så att du får nypa mig riktigt hårt. Hell yeah, nu kör vi!!
     Tack, du är snäll du.

     • Jag e på!!! You go girl!! You can do this!!! Jag e sjukt stark å nyps hårt som fan!!! Mohahahaha

 2. För övrigt känns det inte som att det e blygsel som är det stora problemet, utan mer osäkerhet … Hur skulle denna intressanta man kunna vara intresserad av dig, du misstolkar säkert så det e bäst att inte kolla dit för då kanske han tror att du tror att han finner dig intressant…. Hemska tanke… Å visst det kan jag relatera till men man måste ju våga för att vinna å försöka undvika att bädda för misslyckande… Du är ju värd all uppmärksamhet å lycka du kan få å ju snabbare du inser det desto bättre :-):-)

  • Jeez, du har banne mig rätt… Det ÄR inte blygsel, utan osäkerhet. Jag är verkligen livrädd för att göra något som kommer avslöja mitt intresse, för då kanske han står där och skrattar åt att jag kunde tro att någon som han skulle vara intresserad av mig. Och osäkerhet känns lättare att ändra på än blygsel… Sussieloo, du borde börja ta betalt för dina terapitimmar!! Nu jäklar är det jag som ska försöka jobba med min osäkerhet! Och ta varje tillfälle att träna. :)

   • Ja men exakt!! Man e så himla rädd att framstå som självgod nog å att man därför undviker allt som kan få en att kanske, eventuellt,möjligt , framstå som någon som vet sitt värde på raggmarknaden å det vore ju förmätet! Jag är egentligen exakt som du men jag jobbar stenhårt på att förbättra just den aspekten av mig!!

   • Tänk som så att om han skrattar åt det så är han ju bara dum i huvudet, och en sån idiot vill man ju inte vara med ändå. Då kan man skratta själv och bli lite ”Gick du på den lätte…?”. Eller ja, den första delen av min kommentar är nog vettigast. Jag hejar i alla fall på träningen, blir du osäker så kom ihåg att du har en hel fanclub här!

    • Hahaha, du har rätt, med stödet från er i ryggen kommer jag våga gå genom eld! Kämpa med lejon! Eller kanske till och med stanna kvar i samma rum som någon jag tycker är intressant. 😉

  • Jamen Sussielooo, precis så känner jag, ”Huuuur skulle denna man kunna vara intresserad av mig?” … ! Ändå har jag en självsäkerhet å en attityd utan dess like (kanske jag helt enkelt skrämmer bort dom?). Nejmen skämtåsido, jag brukar säga åt mina tjejkompisar att jag behöver en karl som e mer karl än mig, annars går det inte… 😀 Efter allt man tidigare gått igenom, så har man väl fått lite stake, å det verkar inte vara riktigt bra. Sen… Kan nån förklara för mig, vad är upp med alla karlar som kommer EFTERÅT (alltså efter förlovning, efter giftermål, efter barn) å säger ”Jag har alltid varit förtjust i dig…” Kunde dom inte ha sagt det tidigare då?! Hmpf… Vill man höra det när dom redan är tagna?!

   • Nej verkligen, om de upptagna säger att de har varit förtjusta i en som en form av flirt så har man ju absolut inget intresse av att höra det. Och heja att din självsäkerhet!! Är det någon som inte kan ta det så är det deras problem!! Hur nu någon skulle kunna tycka att det inte är galet attraktivt förstår jag visserligen inte, men rötägg finns det överallt. 😉

   • Såna snubbar e ju bara sorgliga…eller så e det ett solklart fall av att man vill ha det man inte kan få…. Det där med att hitta en karl som e mer karl än vad man själv är får du ett rungande Amen på… Jag hade tur trots att jag e mer macho än dom flesta snubbar är :-)

 3. Men va fan! På dom bara. Hihi. Jag är oxå lite rädd för killar som är lite för snygga. Var ute i Göteborg i helgen men blev för full för att ragga, är mitt nya dilemma. Blev förresten singel igen i helgen, suck. Känns väll ok men samtidigt lite sorgligt. Hans känslor har svalnat som jag hade misstänkt. Så nu kan jag gå med i pannkakan igen, om jag vågar. Fast man kanske ska vänta några veckor iaf… Eller vad tycker du?

  • Menar du det! Åh sweetie, skit också. Men bra, nu kan du hitta någon som är upp över öronen i dig och som du är panikkär i tillbaka! Det är ju ofta skönare att veta än att gå runt och tortyrundra.
   Och nej, jag tycker inte du behöver vänta! Vi kvinnor tänker ofta att vi ska läka och rena oss och analysera allt till domedagen innan vi känner oss redo att testa någon ny, och även om det är jätte bra – man mår nog egentligen bättre i längden när man gör så – så tycker jag att man ändå kan smygstarta processen så snart som möjligt. Gå in och kika lite på HP, se om du hittar något ögongodis, och se om det sedan faktiskt kan bli en dejt. Det är ju inte alltid helt enkelt att komma till skott med de där dejterna, så det är lika bra att du börjar ha ett litet getöga riktat mot utbudet! Heja dig!!! Och jäklar vad det lät härligt med en redig göteborgsfylla! Upp med klackarna i taket bara! :)

  • Min mor säger att det bästa sättet att komma över nån är att komma under nån annan, så in på sidan igen bara!

   • Ha ha härlig mamma du har Linda! Kanske det jag ska göra. Det jobbiga med pannkakan är att det var där jag träffade honom och vi bor i en halvstor stad så man lär ju stöta på honom där om han är tillbaka… Finns det några andra sidor som är ok? Gärna gratis! Tack för stödet! Känns kul att ha en singelmötesplats här (-:

    • Det känns som om alla förutom HP har avgifter tyvärr, men du kan kika runt gratis på Match, Mazily och jag tror även Mötesplatsen – så logga in och se om det finns något intressant där! Sedan tycker jag att exet får stå ut med att du direkt signar upp på Pannkakan. Det ska tydligen gå att blockera medlemmar så att du slipper se dem, då behöver inte du bli påmind om hans närvaro. Åh, kämpa kämpa kämpa! Ut och sök! 😉

  • Smart att blocka, tänkte inte på det… Annars kommer jag bli helt fixerad och kolla om han är ute mkt och så. Har svårt att släppa men det kanske inte är så konstigt efter 4 månaders känslostormar. Fan borde ta det lugnt men tycker det är rätt kul då jag inte varit singel på så länge. Kram på dig singeln!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *