Frågorna inom nätdejting som kommer sluta med min dator på gatan och ett hål i min vägg

Tänk vad nätdejting är underbart! Dessa härliga mail ligger och väntar i min inbox just nu, och här kommer vad jag önskar att jag vågade svara på dem:

”Vad vacker du är! Men har du någon personlighet? Vackra kvinnor har ju sällan det. ;)”
Svar: ”Så snällt, verkligen. Skulle du bara vilja göra mig en tjänst? Luta dig fram lite, sådär ja, så ska jag bara… köra upp raggningsboken The Game i din röv och hoppas att fårskalleteorin om att dissa kvinnor när man raggar på dem trycks ut genom dina öron!

”Hej! Jag heter X och jobbar med Y. Jag har en stabil inkomst, tycker om att spela tennis och har många vänner. Jag skulle gärna vilja veta mer om dig. Vad jobbar du med?”
Svar: ”Hej! Jag heter Z och är en människa. Jag tycker om puls och personlighet. För att få ett levande visitkort, var god gå vidare till Stureplans klubbar.”

”Hej! Tränar du mycket?” ”Vilken kroppsdel är du minst nöjd med?” ”Hur ofta skulle du säga att du tränar?” ”Tycker du om att äta nyttigt eller blir det mer skräp?” ”Jaha, du gillar tv-serier, så då är du något av en soffpotatis eller?”
Svar: ”Hej! Jag har ett arsle stort nog för att skugga halva Götaland, med cellulitkratrar djupa nog att tappa bort småväxta hundar i, och kan endast förflyttas med hjälp av lyftkran. Titta på min jäkla bild, fucker, vad vill du att jag ska säga?! Efterfrågar du BMI-garantier och muskelmassa-löften? Well, du får helt enkelt lita på att det du ser är det du får, och om det sedan skulle dyka upp en överraskning som att min röv inte är den titanhårda plåtburk du avkräver alla kvinnor – jamen bu fucking hu för dig! Den råkar sitta på min kropp, och jag gillar min röv, så jag tänker självklart bara sätta den i händerna på någon som absolut avgudar hur just jag ser ut.”

”Hej! Du ser ut som en glad tjej! Är du det?”
Svar: ”Nej.”

FacebookTwitterGoogle+EmailDealerkärlek!

22 thoughts on “Frågorna inom nätdejting som kommer sluta med min dator på gatan och ett hål i min vägg

 1. Du. Jag hade kunnat ha en blogg enbart m sånt. Men är rädd för att tappa tron på män och mänsklighet om jag hade gjort.
  Den värsta påståendet jag råkat ut för, senast av en halvkändis på Twitter är huruvida jag verkligen är en kvinna, och inte en man som fejkar. Vad svarar man på den? Till vilken adress ska jag skicka en blodig tampong?

  Här är en annan rolig sammanställning:
  http://nojesguiden.se/blogg/nanna-johansson/nanna-natdejtar

  • Hahaha, åh vad jag hade älskat att se hans min när beviset dyker upp på hallmattan! Nanna, min idol, jag använder den texten som snuttefilt när nätdejtingmörkret ger mig mardrömmar. 😉

 2. The Game har förstört så mycket för oss normala människor som gillar vettigt folk som är ärliga, helt enkelt. VAR HELT NORMAL och lite, lite onormal, så tar vi det därifrån. Typ.

  • Eller hur!! Lite gott hjärta, lite skarp hjärna, och jag blir varm i brallorna! Svårare än så behöver det inte vara.

  • Hahaha, bloggen är/var som att svepa en coctail av skräck och glädje på samma gång. Fantastiskt (skrämmande)!

   Läsare, kolla in Lars profil! En man med såhär bra bloggsmak (då menar jag så klart min) får inte gå om intet! Jag vågar bara kika på sökresultatet (ni vet, anonymitet och allt det där), men det ser mycket lovande ut!

 3. Min favorit när jag nätdejtade var iaf snubbarna som dyrt å heligt svor att dom absolut inte bara var ute efter att knulla men inte på några villkor kunde prata om något annat än sex… Och när man lite fint påpekade att ämnet ifråga var ganska uttömt( då sex är något man har å inte något man pratar om med varenda okänd människa som anser sig ha rätten att ställa div djuplodande frågor i ämnet) då blev man i ett huj en fet,ful,äcklig,feminist som säkert aldrig fått kul i hela sitt liv och som iofs bergis vid närmare eftertanke hade en kuk….. Suck!!!!!!

  • Hatar det!! Hatar hur snabbt de vänder sig mot en!! Nu blockar jag varenda en som tar upp ämnet. ”Sex…” Block! ”Är du sugen på…” Block! ”Jag kan föreställa mig dig…” Block block block! Hm, man borde ha den funktionen när man går ut på klubb också.

 4. Haha! Underbara svar, snälla skicka?!

  Jag är i desperat behov av hjälp av dig/er. Brukar ni ligga till musik? Har aldrig testat och fick nu en fix idé, sitter uppe 5 på natten (ja, jag ska jobba imorgon..) och klipper ihop en ligga-lista på Spotify (ja väldigt spontant det kommer kännas att ligga till det!) Hjälp?! Någon annan än jag som beter sig så här?

  • Jag får tyvärr inte ligga alls, till varken musik, fågelkvitter eller ljudet av grannens bankande renovering. Men jag tror jag minns konceptet lite vagt… Något med två personer och plockepinn… När du är klar med listan måste du lägga ut den här, så att de mer aktiva läsarna får musiktips! Själv kan jag, tja, använda den som minneshjälp.

   • Hahaha älskar dina svar. Mm, kan väl erkänna att jag också börjar växa igen lite, men man kan ju vara beredd ifall att tänker jag? Har ju fått ligga iaf en gång så då måste det ju kunna hända igen?!

    • Eller hur!! Oh, nu startade din kommentar en tanke som måste bli ett inlägg… Tack snälla du för inspirationen!!

  • Ligga? Är det något man kan äta?
   Känns som man har större chans att vinna på triss. #intedetminstabitter

   • Hahahaha… Jag lär få uppleva utdelningen av min pensionsförsäkring innan jag får ligga. Och om tillfället SKULLE infinna sig så skulle jag inte minnas hur man gör. Joråsåattee… Det lär ju gå jäkligt bra. #återväxtoskuld #sämstaliggetever

 5. Återigen måste jag bara få säga att din blogg är en oas att komma till och läsa! Så jävla skönt (trist nog) att läsa om folk som är i samma sits. Och som dessutom beskriver det så bra..! :)

  Eloge till dig! Stort tack!

  • Men gud vad fint sagt av dig!! Och jag kan säga att de här kommentarerna ger tiofaldigt tillbaka, det är verkligen så mycket lättare att vara singel när man känner att andra sitter i samma sits. :) Så tack själv!!

 6. HAHAHAHA känner så igen mig! Fantastiskt skrivet! :) Vad less man blir på att besvara samma frågor. ”Vad jobbar du med. Hur gammal är du. Har du husdjur” Intressetorka? Besatthet?

  Brukar ofta driva människor till vansinne genom att ge så lite information som möjligt om mig själv och dra rätt genomskinliga valser. Men tyvärr brukar det generera att de blir som dräglande plåster på såren istället för att ta avstånd. Människor är nyfikna. Ett sätt att hålla de på halster?

  • O la la… Det tipset gillar jag! Mycket! Det tänker jag testa på nästa dejt – tack!!
   Och vad snällt sagt! Jag blir SÅ glad!! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *