Hur man får ett one night stand att springa falsettskrikandes ut genom dörren

Man har en vän. Som är gravid. Och så har man en app. Som visar hur långt gången vännen är. Och så råkar man för första gången sedan Adam gick i kolt pallra sig ut i utelivet, och släpa hem en karl som faktiskt inte vampyrförkolnar till sot så fort solen stiger upp. Utan i stället ligger kvar och liksom myser lite. Så att man till och med börjar tänka att, jamen det här var ju trevligt, det här kanske inte behöver vara bara en enkvällare.

Och då ber man om sin mobil. Som han råkar slänga ett snabbt litet ögonkast på.

Gravidappen: Du är nu i gravidvecka 13.

(Fan vad fina ni är som fortsätter skriva kommentarer här! Jag blir bölig och blödig och alldeles urbota lycklig. Jag jobbar fortfarande 70-80 timmar i veckan tyvärr. Men snart kanske det lugnar ner sig…)

FacebookTwitterGoogle+EmailDealerkärlek!

77 thoughts on “Hur man får ett one night stand att springa falsettskrikandes ut genom dörren

 1. Hahaha! Oups! Stackarn!
  Men å andra sidan, om ”du” liksom redan hade varit på smällen, vad är grejen? Killar är konstiga… eller typ… ”uuuniiiika” 😉 😛

  (Följer dig både på FB och Bloglovin OCH Twitter… hmm… stalkervarning? 😛 )

  • Hahaha, eller hur!!! Det är ju inte som att det finns graviditetsbacillusker som skulle hoppat över och smittat honom till att bli pappa! Uuuuniiiiika, det är vad de är! 😉 Haha, och jag älskar din stalking!! Så rätt!!

 2. Herregud vad jag har saknat dig!!! Jag brukar titta in här dagligen i hopp om ett livstecken – och så plötsligt!! Detta är vad Kishti skulle ha kallat ett ”halleluja-moment”.

  Fantastiskt roligt inlägg! Grattis till en lyckad kväll och vem vet, han kommer kanske tillbaka när värsta chocken lagt sig.

  • Hahaha, jag brukar också trycka på sändknappen lite för snabbt så att det plötsligt dyker upp en hel radda! Åh snälla Mikaela, vad fin du är!! Tack snälla du!! Haha, och ja, jag får väl stå här vid mitt mansformade hål i dörren och vänta… Haaalllååå… Kom tillbaaaakaaaaa… 😉

 3. Yeey! Du är tillbaka! Älskar dina inlägg, skrattar så att jag gråter. Fantastiska singelliv

 4. Hahaha! Kommer han tillbaka så lär det ju inte finnas nåt du kan säga som chockar honom, nu är han ju superhärdad 😉

  Det är skönt att få läsa ett inlägg igen! Ta hand om dig bara, även om det är kul att jobba!

  Jag har förresten gått och blivit med pojkvän! Vem hade trott att den här Tinderappen faktiskt skulle ge utdelning? 😛

   • Det minns jag faktiskt inte, men första dejten var sjukt bra! Vi satt på en uteservering och drack öl, och sen när jag skulle bege mig hemåt följde han mig till bussen (åt helt fel håll för hans del) och gav mig en sån där mysig första kyss som tjejer brukar få i romantiska komedier. Busschauffören måste ha trott att jag var knäpp så som jag fnittrade och fnissade, haha!

    • Och där fick jag ju svaret!! Världens bästa svar!! Åh Linda, faaaaaan vad kul!!!! Heja dig!!! Nu blir jag minsann lite hoppfull… Borde kanske ta och jaga på med de där dejterna i alla fall…

  • Weeeehooooo!!!! Menar du det!!! Åh Linda, vad glad jag blir!!! Berätta!! Hur träffades ni? Hur är han?

   • Nu är jag eventuellt lite partisk, men han är bäst! Och lång, och har långt, mörkt hår. Dregel, dregel, dregel! Haha, skämt åsido, så är han inte så dum. Han är rolig, snäll och underbar! Känner att det eventuellt är läge att avsluta här innan det blir för sliskigt och tramsigt, haha!

    • Åh vad roligt att höra!!! Jag ÄLSKAR när du blir sliskig och tramsig!!! Den här världen BEHÖVER sliskighet och tramsighet!! Linda, jag blev så peppad av dig och Annie så jag stegade rakt in på pannkakan och bokade in en dejt. Nu jävlar är det dags att ta tag i det här!! Så håll i hatten – nu vill jag också träffa en lång man med långt mörkt hår!! (Och by the way, det där med långt mörkt hår låter i mina öron som rejält dregel, dregel, dregelframkallande!) 😉

 5. Haha underbart! Har han hört av sig efteråt? Hann du förklara? Hade kunnat ge en hel del för att höra vad som hände i hans huvud där.

  • Hahaha, vi hann inte ens byta nummer! Det blev liksom bromsspår på golvet efter hur snabbt han rusade iväg. Förstår inte alls varför… 😉

 6. Hej!!! Härligt att se ett livstecken. Ja men du fick ju ligga iaf om man ska se det positiva i det hela! Jag är galet kär i en underbar man som står ut med min ärlighet, intisivitet och alla mina snurriga tankar! Eller står ut, han tycker att jag är fantastiskt! Vi träffades via pannkakan och mailade massa och pratade i telefon flera timmar och kände oss förälskade redan då! Så det kunde ju bara gå åt helvete när vi sågs… Men det gjorde det inte. Blev nog kär vid andra dejten. Vi kan ju inte ses så ofta på grund av att båda har barn men jag ska hem till honom hela helgen så då blir det väl det ultimata testet! Har inte haft sex än heller så är lite nervös för det! Men hånglet har varit toppen så det ska väl gå bra tror jag! Tjoho! Hejar på dig och hoppas du ska orka ut på marknaden snart igen! Kram från en som nog inte är singel längre.

  • Åh Annie, vad lycklig du gör mig!!!!!! Så fantastiskt!!! Och det låter helt underbart att först komma varandra nära via samtal, och SEN ha sex. Kan inte säga att jag har mycket erfarenhet av den ordningsföljden, men det är kanske det som gör att jag är singel, haha… Annie, snälla kom in och berätta hur helgen gick!! Och om du vill – berätta jättegärna hur det blir med sex när man har väntat lite! Blir pressen hög, eller är det tvärtom avväpnande? Massor kramar till dig!! Jag blir så hoppfull av dig och Linda!!

   • Söt du är! Helgen var fantastiskt. Mysig, avslappnad,kärleksfull, rolig och njutningsfull. Och sexet gick bra det med! Vi var rätt nervösa första gången och lite trevande men sen gick det bättre och bättre! Är så härligt att ha sex med en man som man är kär i och som verkligen visar hur mkt han tycker om en! Jag kände mig mycket mer avslappnad än vad jag brukar göra och det gör det ju så mkt skönare. Så ut och dejta med dig, det finns hopp! Kram.

 7. HAHA! Underbart! Jag skulle aldrig våga ha en gravidapp pga ALLA glor på mig (tjock) som om jag vore gravid redan. Dom försöker liksom reda ut när förlossningsdatumet är redan (och de har hållit på i tre år. Keep on waitin’) så jag behöver icket något mer som kan uppmuntra deras granskande blickar. Men jag är imponerad av ditt mod! Att ha en sån app menar jag.

  • Hahaha, nu undrar jag minsann om det verkligen är något som händer, eller om det bara är i dina tankar! Ingen med lite vett i hjärnan skulle tro att du är gravid!! Haha, men jag ska kanske ta och radera den där appen… Känner att det kan leda till läskiga saker… 😉

   • Nej alltså, jag skojar inte. Jag har blivit frågad minst fyra (har slutat räkna) om jag är gravid, helt spontant, efter att dom glott på mig. Jag ser att folk försöker räkna ut om jag är gravid eller inte, men sen ger dom ju upp när månaderna går och jag ser likadan ut haha!

 8. Hahaha!! Välkommen tillbaka Finaste singeln, du är saknad!! Skönt att höra att du inte jobbat ihjäl dig än och att du fått mysa lite även om slutet blev abrupt:-))

 9. Jag behöver råd, får man vara så fräck och önska det i ditt kommentarsfält? :) Jag menar, alla verkar vara så himla kloka här!

  • JAAAAAAAAA!!!! Det finns inget vi älskar så mycket som att reda ut varandras kärleksliv!!!! Berättta, berätta, berätta!!!

   • kort variant (längre finns på bloggen). dejtar en kille efter exet som dumpade mig :( exet är däremot numera ett kk som gör anspråk på att jag inte ska träffa andra för det skulle ju vara så jobbigt (för honom eftersom han har känslor), så han tvingar mig halvt om halvt att ljuga och säga att jag inte träffar ngn vilket jag blir arg på mig själv för (gillar inte att ljuga). så nu är dilemmat, vara ärlig eller inte? visst han har ju inte med det att göra samtidigt som jag fan vill säga in your face, du kan inte göra anspråk på ngt du inte har….

    • Nä nä nä! Nu får han allt bestämma sig! Jag förstår absolut känslan av att det vid kk-relationer är jobbigt att bli medveten om att personen träffar andra. Man vill liksom inte höra om det precis innan man är på väg att kasta kläderna mot takfläkten och ge grannarna anledning att köpa hörselskydd. Så ja, det kan vara en förståelig känsla, men det är INTE ok att tvinga ens kk att bli exklusiv bara för det. Han kan få känna att han gärna skulle vilja det, men DU ska inte förändra ditt beteende på grund av det. Vill han ha dig för sig själv så får han bli ihop med dig. Annars får han helt enkelt bita ihop och njuta av den del av ditt umgänge som han KAN få. Sedan kan du ju av hänsyn göra ditt bästa för att inte gno in det i ansiktet på honom, men du ska INTE behöva ljuga om det och han ska egentligen inte ens fråga om det. Är ni inte ihop så är ni inte exklusiva – så du får träffa hela fotbollslag om du så vill.
     Känns det som om du kan förmedla det till honom? Eller känns det jobbigt?

     • copy paste på din text och postar det till honom 😀 men det irriterande är ju att han ville göra slut..hallå då har man ingen äganderätt kvar alls!!!! var är grejjen med folk som tror att man kan äta kakan och samtidigt ha den kvar! SUCK!

     • Verkligen!!! Han kan INTE ha kvar dig och sedan inte vilja vara med dig på riktigt!! Nej, han får allt välja! Tog han det bra eller blev han arg? Du ska inte känna den minsta skuld, i alla fall!! Du har inte gjort någonting fel – det är han som måste bestämma sig för vad det är han egentligen vill pyssla med.

 10. Fast jag hade velat lära mig hur man får ett one night stand. Punkt.
  För det övergår mitt förstånd. Bara man slänger ur sig ”hej, ska vi ligga?”. Eller fnissar man lite, viftar med ögonfransarna och ”se inbjudande ut” som det heter.
  Eller bara ta affären och köpa fler batterier?

  • Hahaha, det är banne mig inte en enkel grej för mig heller!! Men jag brukar ha en rak-på-sak-taktik av att helt enkelt hångla upp dem mot en vägg. Frågeställningarna blir liksom lite mindre efter det, om man säger så. 😉

   • Åh den som fick hångla mot en vägg! Men kommer jag mig ut nått under ledigheten är det helt klart nått som jag ska testa!

    • Efter att ha testat olika taktiker tror jag minsann att det mest effektiva är att säga ”hej, (förlåt att jag stör,) du är så himla snygg/har fina ögon/etc, jag ville bara säga det” hen blir garanterat intresserad! Sen har man rätt öppen väg att senare(eller omedelbart!) lägga till ett: ”ska vi hångla?” sen äre bara å åk!

 11. Alltså jag undrar över det här med nyår som verkar komma snart, vare sig man vill det eller ej.. Det har aldrig varit en favorit (jag avskyr nyår) men vad gör man när alla kompisar helt plötsligt gått och hittat partner och man helt plötsligt är både tredje och femte hjulet!?

   • Haha, ja.. Jag önskar verkligen att jag hade ett svar men det var kanske lite det jag hoppades att någon annan hade kommit på eftersom jag själv inte lyckats :)

   • Du är inte själv om det. Skulle så gärna vilja ha ett nyår som är fullt med glädje och fest. Har inte hänt ännu, men bunkrar upp med mat och film så man slipper gå ut nu på 2 dagar.

 12. Kul och annorlunda blogg. :) Känner igen mig i mycket här. Håller med också och tycker också det känns som en enda förnedring bara…
  De flesta andra har nog ändå haft något förhållande i alla fall. Jag har fortfarande inte ens kysst någon än. Har drömt om kärlek varje dag sen jag var 14 år. Det enda jag någonsin velat. Det är 20 år sen nu. Det enda jag har upplevt därute, är mer kränkningar, mobbning, elakhet och falskhet från människor. :(
  Allt handlar om yta, status, framgång, utseende, jobb, pengar, popularitet… Det är bara sånt folk väljer andra efter. Mycket viktigare än personlighet, det verkar ingen alls bry sig om längre. Och ju högre status, utseende etc. man har, desto mer illa kan man bete sig också. Jag har alltid önskat att folk någon gång kunde försöka värdera och välja andra efter de som skulle värdera dem som allra mest…De som verkligen skulle göra allt, om de bara fick en chans. För är det inte de som skulle vara det bästa valet egentligen?
  Det var mycket roligare när man var ung och naiv. När man trodde folk blev klokare med åldern. Innan man hade insett hur ytlig världen och de flesta människor är. När man trodde man skulle bli omtyckt för man skrev låtar, sjöng och gjorde vacker musik. Innan man insåg att det inte skulle spela någon roll alls innan man blivit känd och att det bara är statusen i det folk beundrar och tror sig bli kära i – inte för talangen eller det man faktiskt gjort.
  När kommer punkten då man faktiskt måste ge upp? Sluta försöka och inse att det inte finns något ärligt gott därute?

 13. Alltså allvarligt, jag är fanimej kär i dig! Har sträckläst din blogg och den-du är fantastisk. Har garvat och grinat om vartannat. Det är så mycket som känns igen, så mycket som jag trodde jag var ensam om att tänka. Du är underbar! Världens största kram

 14. Heheh, Fortsatt klart underhållande att droppa in här med ojämna mellanrum !! =D

  Inte de modigaste männen du släpar hem, rent av du som är lite dominant av dig tro?? *hmmm* 😉

 15. Saknar att ta del av allvar och trams. Som det stöttat mig på min egen väg, igenkänningsfaktorn är stor. Hoppas på återseende! :)

 16. Vart har du tagit vägen?
  Drunknade du under någon papperhög på jobbet?
  Vann du stort på lotto och lever nu ditt liv på Bahamas?
  Hittade du han med stort H och glömde bort den här bloggen?

 17. Snällasnällasnälla skriv en bok, kommer på mig själv med att vara 17 bast och bara MÅ till dina inlägg. Jag älskar ditt sätt att skriva, på riktigt. Jag går journalistik och författarskap på gymnasiet och du har en otvungenhet i ditt skrivande jag avgudar, det dryper av humor och verklighetsförankringen är….perfekt. Suck. En samling texter åtminstone? En singel-guide?

 18. Saknar singelbloggen :( nu när man är singel på riktigt och behöver tröst att ta sig genom eländet…

 19. Men alltså…
  Här hittar jag en ikon på min padda och undrar ‘hmm, singelblogen, vad är det för något’?

  Och så hittar jag hit igen! Och blev så glad, för det var så länge sedan jag tittade in hos dig!
  Men lika fort blev jag så ledsen, för du har ju inte skrivit ngt på över att halvår… :'(
  Har aldrig kommenterat förut, men läst dig sporadiskt och jag älskar dina ord.

  Snälla, säg hej iaf!

  Kram!

 20. Snälla börja blogga igen, saknar så att sätta drickat i halsen och spotta ner dataskärmen 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *