Hur man vet att man är aningen utarbetad

Vid en tunnelbanestation igår, kl 23 en fredagkväll, på väg hem från det nya jobb man för några veckor sedan börjat, som är roligt men just nu innebär så mycket övertid att den försummade lägenheten börjar sända passivt aggressiva pustar av unkenhet varje gång man går innanför dörren, får man beviset för att man kanske inte är helt sig själv…

1. Man får sexmess från en gammal dejt som var ett sådant fynd mellan lakanen att man själv ville skriva på papprena för kk-skap, men han tyvärr drog fram ett förhållandekontrakt, vilket gjorde att förhandlingarna bröts för att ingen skulle bli sårad.

2. Man borde bli glad. Klitoris-gör-glädjedans-i-brallan-glad. Men man kommer på sig själv med att sucka.

3. Och tänka ”fan, jag är en mänsklig regnskog. Jag pallar fan inte att raka mig.”

4. Man bestämmer sig för att skita i rakningen och hoppas på att han gillar retrostil.

5. Man inser att ens diskho har utvecklats till en biologisk bakterieodling, att dammråttorna snart skulle kunna skrämma livet ur en katt, och att man fan inte pallar att byta till rena, har-sitt-liv-i-kontroll-doftande sängkläder.

6. Man bestämmer sig för att låta lampan vara släckt och hålla fönstret öppet.

7. Man är precis på väg att messa en inbjudan, när man inser att sex i så fall kommer innebära att man typ… måste röra sig! Man funderar på att tacka ja med brasklappen att man i så fall tänker ligga platt på rygg och inte ens vicka en stortå (eller ja, handled) för att han ska ha det bra. Samt så klart somna i sekunden som man själv är klar.

8. Brallans fröjddans blir snopet stilla, för man inser att det banne mig inte går – inte ens om han går med på en sådan vansinnigt lockande brasklapp kommer man fan palla sex. Och det är då man inser att man nog behöver vila lite. För man är nog inte helt och hållet sig själv. Men kommer med lite sömn snart bli det!

Hälsningar från en väldigt trött singel, med en väldigt ilsken klitoris. 
PS. Jag lyckades ändå trycka in en tredje dejt, men som fallet är vid 99,999% av alla tredje dejter, så var gnistan tyvärr inte kvar. Vad är det med tredje dejter och dess förmåga att kvävningsdöda alla tillstymmelser till gnistor?!

FacebookTwitterGoogle+EmailDealerkärlek!

29 thoughts on “Hur man vet att man är aningen utarbetad

 1. Den där tredje dejten… Fan vad tråkig den är. Varför blir det så, trots att man kan ha varit hur pilsk och haft hur trevligt som helst de tidigare? Weird. Ok, kanske jag som är weird. Fan.
  Men den där tröttheten som får en att tacka nej, ställa in.. Fan vad trött (!) jag är på den! Men du, det kanske går att återkomma..? Vore ju synd att missa en chans till nåt så bra?

  • Eller hur!!! Vad handlar den där 3e-dejt-väggen om?! Första dejten – spännande. Andra dejten – intressant!! Och tredje dejten – eh, never mind. Jag har nog banne mig inte varit på en 4e dejt sedan… hm… nej, det var alldeles för deprimerande att tänka på!! 😉
   Ja jisses, jag hoppas verkligen att jag inte missade min chans! Och det galna är att om någon sa att han var för trött till mig så skulle jag avfärda honom som ointresserad. Så det kanske är en bra lärdom – trötthet kan faktiskt övervinna pilskheten!

 2. Illa,illa,illa!!!! Arbetslivet borde inte få påverka sexlivet!! Min kära särbo tackar iofs ofta nej till sex även om jag erbjuder honom att leka lam efter en hård dags jobb… Han e en trött snubbe!

  • Hahaha, men är det inte lättare för oss att ligga lama än det är för dem? De måste ju liksom ändå hiva upp flaggstången och köra flaggan i topp. Eller förresten, jag ska nog inte avslöja min okunnighet om mäns anatomi. Det var så länge jag såg en snopp att jag skulle riskera att missta den för en banan och börja försöka skala den. 😉

    • Hahaha, om jag någonsin får en karl så ska jag säga det till honom! ”Hördedu, få du bara lite puls så ordnar jag resten.” Galopp! :)

 3. Fan jag är impad! Jag säger aldrig nej hur trött jag än är… Får dock inte ofta förslag heller… Har börjar pannkaka igen, så gick det med den violopausen (-: Fast det känns inte lika kul längre.. Men vad ska man göra när man är singel och uttråkad.

  • Jaa, Annie, det är skitbra!! Fan, jag kan bli så jäkla trött på nätdejtingen, att gå in på den där frekkin sidan känns ibland nästan som ett jobb, men jag har bestämt mig för att jag inte får klaga på singellivet om jag inte försöker göra något för att komma ur det – så då återstår bara att logga in och mata på. Det är så hiskeligt tröttsamt, men då och då leder det ju ändå till rätt så härliga upplevelser. Jag bara önskar att en sådan där härlig upplevelse kunde visa sig vara lite längre än en ynka dejt… Nä, vi får fasen kämpa på, Annie!! Jag ska vila lite grann, men sedan ska jag trycka gasen i botten och dejta på! :)

 4. Hah! Tredje-dejten-döden gäller visst även vid distansdejting! For för en vecka sedan ner till Storstan och träffade karln jag dejtat de senaste två månaderna. Detta blev tredje dejten (ja, det blir ju lååånga dejter men ändå) och jag kände väl redan innan att han är ju snäll och trevlig och så, men… Och pja, så kände uppenbarligen han med. Men båda tänkte att man ju måste försöka. Men så *poff* har jag nu (ytterligare) en manlig vän!
  Tråååååk!!
  Och jag tänkte att nu jävlar ska jag ta en paus, nu är jag less. Och så gick det ett par dagar. Och igår var jag in på pannkakan… Bah.

  • Åh Elin!! Vad jag känner igen mig i det här!! Man kan trivas och gilla någon, så man försöker verkligen, men så kommer tredje dejten och det blir helt uppenbart att den stormande förälskelsen inte kommer dyka upp. Fan vad bra att du kämpar på ändå! Det klart du ska ut på pannkakan! Jag vet, det är så jääävla tröttsamt, men någon gång måste det väl bli rätt?! Jag måste tro det. Och du, jag och Annie måste fortsätta nöta på. Nä, nu tänker jag logga in direkt! Nu kör vi!

   • Måste bara berätta att min bästa singelkompis som har pannkakat i flera år och kände sig som oss åkte på en dejt för några veckor sen som hon var helt omotiverad till. Och nu är hon förälskad och dom är ihop! Så det finns lite hopp om livet, haha.

    • Menar du det?!! Åh jisses, jag kommer klamra mig fast vid den här historien som en svältfödd vid en godispåse!! Så det gååår! Åh Annie, nu tar vi ett djupt andetag och loggar in på den där förbaskade nätdejtingsidan igen. 😉

     • Har skrivit mail till flera snubbar nu! Så jag försöker iaf (-: hur går det för dig?

     • Nu sitter jag på ett tåg till avkopplande midsommarfirande – efter att ha jobbat 18 timmar om dygnet senaste veckan. Men nu jäklar ska här vilas upp! Och loggas in på dejtingsidan!! För nu vill jag banne mig komma igång igen! Hur går det för dig?!

 5. Hehe, hur var det nu, gav du dig själv betyget 4…Du tycker inte det var lite i överkant nu med denna fina bild av dig o ditt ?? 😉

  Regnskog rules…ehhhhhh….=P

  • Hahaha… Eller så är karlsloken lika desperat som jag är! 😉 Haha, jag har läst någonstans att retro är trendigt igen, det var väl kroppsbehåring de pratade om då?! 😉

 6. Åh, jobbförbannelsen OCH tredje-dejt-förbannelsen på samma gång! Vad synd, han verkade ju annars vara en trevlig typ, eller i alla fall en som klarade av att hantera vin-situationer (vilket är litet av en krav i alla fall från min sida : ) ). Men, tyvärr kan en ju inte lura Lillhjärnan till något den inte vill!

  Grattis till nya jobbet! Hoppas att du kommer att fortsätta trivas där – och förhoppningsvis lugnar det ner sig lite längre fram. Brukar själv vara helt förstörd de första veckorna på ett nytt ställe (och faktiskt också ha tankarna på annat är sex för få gångers skull) men det är nog bara ett bra tecken på att en tar det seriöst och vill komma in i det så fort som möjligt. Nästa gång är du säkert utvilad och redo igen! :)

  F

  • Tack snälla du! Ja jädrar, snart blir det semester och jag kan vila mig i form så att jag praktiskt taget inte kommer kunna gå av att benen hela tiden vill sära sig! Hrrm, det där var en lite för grafisk liknelse till och med för mig!! 😉

 7. Grattis till jobbet, det är ju sjukt härligt!

  Synd på dejten, men det tar sig säkert! Kan vi ju inbilla oss. Loggade in på pannkakan igen men jag förlorar typ mer och mer hopp för varje gång, det där är nog inte rätt jaktmarker ändå.

  • Tror du inte det! Åh men vad ska vi då göra?! Vet du vad som hade varit en lösning – en nätdejtingtjänst. Det vill säga någon som loggar in åt en och scrollar igenom skiten, messar de få guldkornen, och sedan bokar in en dejt med de minimalt få guldisarna som faktiskt svarar. Där har vi svaret på dagens arbetslöshet!!

 8. Det scenariot känns igen hemifrån:-) Det där med att börja nytt jobb ger inte sexlivet en skjuts framåt direkt.. Jag började nytt jobb för 8 månader sen och tja, vi kan väl säga att det är tur att vi vart gifta ett tag och att valpen gillar retro;-) Iallafall första halvåret var jag helt död! Så det var mest att ligga som en dö sill i de ”sexiga situationerna” hade vart jobbigt att behöva visa att jag med kan vara aktiv och företagsam just den tiden;-)

  • Hahaha, en karl som i perioder accepteras död-sill-sex är banne mig en bra karl!! Och retro borde banne mig bli trendigt igen i vår stressade värld! 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *