Ja jag kan överleva krig – jag har fan genomlevt dejtförberedelser!

En lyckad dejt är ungefär som en drastisk husrenovering – allt handlar om förberedelser!

Jag har duschat håret, målat naglarna, epilerat benen (Aj som mother f*cking helvete! För vad? Vi ska ses på en lugn söndag liksom, knappast som att han kommer närstudera min vadbehåring i en omvänd skottkärra direkt. Men dejtförberedelser handlar inte om logik, det handlar om… kvinnlig logik.), valt kläder i 1 timme och 56 minuter, samt legat raklång i horisontalläge eftersom mitt hår torkar extra snyggt då och får en fluffig känsla som aldrig kan fönas fram. P.u.s.t. Kan vi väl sammanfatta det hela med.

Och här måste jag pausa för en liten fråga – har vi några män bland oss? Eller kan ni parmänniskor snälla fråga era män detta: Gör män några förberedelser alls inför lovande dejter? Förutom att sätta på sig jackan och trycka in en extra snus? För jag börjar fan tro att jag ska be om att bli återfödd som man i nästa liv, uteslutande beroende på dessa akrobatikkrumbukter vi tvingar oss själva igenom för att efteråt se ut som om vi bara satt på lite mascara och mött dagen i vårt fabulöst naturliga jag.

I alla fall, som alla kvinnor vet ligger de här förberedelserna på ansträngningsnivån av ett uttagningsprov för USA:s marinkår. Fuck yeah att vi skulle komma in där! Vi har fan gjort i ordning oss för dejt – inget kan vara jobbigare både psykiskt och fysiskt.

Problemet är bara att en sådan ansträningsnivå är omöjlig att genomleva utan att även få en utmattningskänsla i direkt paritet. Och den utmattningen slår oftast till någon timme efter att man är klar. Vilket så klart sammanfaller med när det faktiskt är dags att träffa dejten. Och vid det laget kan man bara tänka på personen som en riktig karljävel, som får representera all samhällelig press på kvinnor att ständigt förändra, förstöra, och förgöra sina kroppar. Och då är det rätt så svårt att inte ha en liten ton av bitterhet i rösten redan när det väl är dags att hälsa.

Men grejen är ju, jag är rätt så säker på att karlslokarna skulle vara mycket gladare om vi dök upp utvilade, halvslafsiga och glada.

Jag bara önskar att jag hade kommit på det innan jag tvingade mig genom spänt horisontalläge med värkande klädbytararmar och svidande ben…

Fuck it! Nu skiter jag i håret och drar iväg och köper en bulle i stället. En redogörelse av de kommande timmarna dyker upp i morgon!

FacebookTwitterGoogle+EmailDealerkärlek!

6 thoughts on “Ja jag kan överleva krig – jag har fan genomlevt dejtförberedelser!

 1. Alltså, du är helt underbar!
  Själv har jag gått på dejter utan att anstränga mig mer än om jag skulle till jobbet… Förutom den detaljen med att raka benen då, what in the world is up med den grejen?!
  Hajar noll å ingenting.
  Senaste dejten dök inte ens upp så alltså, tjena ogjort ärende liksom haha!
  Lycka till!

  • Så det är så alltså! Ni behöver inte göra någonting!! Okej, hyser djupt hat för den högre makten som gjorde att jag föddes som kvinna. Hyser djupt hat för män. Och hyser speciellt djupt hat för mina svidande ben!!
   Men att inte dyka upp till dejt, det är faktiskt inte ok. Bajs på den personen!

 2. Särbon låter hälsa att han åtminstone övervägde att byta till skjorta efter jobbet innan vår första dejt…. Men han dök upp i munkjacka å jeans å var fabulös å mumsig…. Själv hade jag sminkat om mig 3 ggr, rakat benen OCH bikinilinjen samt bytt kläder minst 7 ggr … Å såg ut exakt som jag gör utan smink med samma kläder som jag alltid har när jag vill vara extra fin…. Hoppas att du hade det grymt bra snigeln!!!

  • Hahaha, det är det vidriga – att karlarna banne mig är snyggare när de inte har fixat till sig!! Suck, älskar munkjackor… Nej, i allt annat älskar jag att vara kvinna, men den här lilla detaljen är banne mig värd en reklamation!

 3. Nu känner jag mig som ett barn dagen före julafton. Kommer bli svårt att somna. Vill att det ska bli imorgon nu med detsamma så jag får veta exakt hur bra det gått, om ni bestämt hur många barn det blir, om ni ska gifta er kyrkligt eller borgerligt och vilket datum ni valt för er stora dag. 😉

  • Tänk om det hade kunnat vara så väl!!! Suck, pust, och stånk… Nej, en gnälldag, det är vad vi behöver!! 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *