Lägesrapport: 10 nätdejter

Hur går 10 nätdejter-projektet för er? Och ja, jag tar uppblåst för givet att ni assisterar mig i experimentet att se om det går 1 fullträff på 10 nätdejter. Jag vet att ni egentligen inte sa att ni också skulle dejtavverka, men ni sa inte heller att ni inte skulle göra det – så jag har bestämt att ert svar var ett rungande ja! Som yttrades i det tysta. Ni var bara så upptagna med att Tom Cruise-hoppa i en soffa och entusiasmslå er för kinderna för att ha tid för annat. Jag behöver i alla fall inbilla mig att vi är många som torktumlas runt i nätdejtingens limbo.
För mig är dejt 2/10 och 3/10 uppförda till protokollet. Med en något otrevlig insikt klottrad i marginalen: de var snygga, de var trevliga, och det intresserar tydligen inte mig. Nej, tacka vet jag en skadeskjuten karl med trasig blick, som jag kan vårda tillbaka till livet. Men han fattar tyvärr aldrig det, så jag måste liksom brotta ner honom, droga honom, och binda fast honom i tvångssele för att jag ska få chans att visa min milda hand. Det är ett hälsosamt förhållande det! Jag förstår inte alls varför de envisas med att fly ut genom fönstret…
Joråsåatte… Det här med nätdejting har sina lärdomar.

FacebookTwitterGoogle+EmailDealerkärlek!

7 thoughts on “Lägesrapport: 10 nätdejter

  • Haha, eller hur! Bästa inställningen i bråk: ”Allt blir så mycket enklare om vi bara gör som jag vill!” 😉

 1. Imponerad av ditt tempo. Jag har bara hunnit till 1/10. Vad är ditt knep för att hålla det tempo? Dejtar du två i taget? Blir de inte svartsjuka och börjar bråka och kasta askkoppar på varandra?

  • Bara en på ett par veckor?! Nej, Mr P, nu får du accelerera upp – öka! 😉
   Jag lyckas hålla tempo uteslutande för att jag tvingar mig själv. Här är inget motiverat av lust inte, det är ren piska som gäller. En dejt i veckan, annars blir det bakläxa med två stycken veckan efter! Och jag tänker såhär: innan man har sagt att man är exklusiv så antar jag att de är beredda på att jag dejtar flera. Men (tyvärr) har det också löst sig av sig självt eftersom jag inte har velat träffa någon annan än nr 1 en andra gång, och där var jag tydlig med att det inte gällde förhållande.
   Det här måste vi reda ut i ett eget inlägg snart! Hur många man egentligen får dejta på samma gång, och hur avtrubbad man blir av det… Bra tanke, Mr P!

   • Haha 😀 Tänkte precis fråga om det där med att dejta fler på en gång. Väntar med spänning på det inlägget!

    • Haha, vi är många som klurar på tankenöten med multidejting alltså. Kanske just för att det känns så onaturligt… :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *