Loggbok 2 över nätdejting

Kan man ge sig själv grav hjärnskakning genom att dunka huvudet mot tangentbordet? Upprepade gånger. Sisådär femhundrafyrtioelvatusen. Eller i alla fall mentalt fortsätta dunka efter att de tre första smällarna har fått G-tangenten att skeva och gett pannan ett rutmönster…

Det här med nätdejting är nog inte bra för min hälsa. Men i helgen har jag i alla fall en inbokad dejt på en pub på Södermalm, så det glas vin jag tänker häva i mig blir flytande medicin. Undrar du vem det är? Äh, det viktiga är att jag ska få dricka vin, har jag högre krav än så lär mina skinkor aldrig lämna soffan. Tänker att det ska bli min strategi – lägre förväntningar, högre avverkningstakt. Eller som en människa mån om att låta sympatisk skulle säga: ”Jag tycker bara om att träffa nya människor, så det är mer en kul grej och inget som innebär några krav.” Vilket så klart inte stämmer. Jag hatar att träffa nya människor. Men jag tycker om vin.

Jag hoppas verkligen att du också har gjort dina timmar?! (Genomträngande magisterblick och händerna på höfterna!) Kom igen nu, om jag har orkat scrolla mig till en musarm så orkar du!!

FacebookTwitterGoogle+EmailDealerkärlek!

5 thoughts on “Loggbok 2 över nätdejting

 1. CATTOAST – En tjej boendes i London och som studerar fashion design. Ritar en hel del, jobbar även deltid på Topshop.. Tips på olika saker kring London, mitt liv i storstaden och mycket konst och tankar utöver. Följ den? ^________^

 2. Se det så här: Nätdejting innebär att istället för som förr behöva veckor av kroghäng för att inse hur många idioter det finns, så kan du nu tillgodogöra dig samma kunskap genom en kvälls surfande utan att ens behöva lämna hemmet. Men precis som på krogen så finns det även spårämnen av intelligens på nätet (lätt väll så där äckligt käckt =;) ), så på med störtkrukan och surfa på.
  /Mr P.

  • Du har rätt, och det kanske är det som gör att nätdejting i början känns så uttröttande – det är som att varje kväll gå ut på krogen! Alla profiler man försöker få grepp om och alla hoppfulla kontaktförsök som strömmar ut och in från ens hörna i nätbaren. Men störtkruka på och gasen i botten, det tycker jag låter bra till oss alla! :)

   • Vet inte om det är det upprepade våldet mot huvudet eller faktumet att fröken börjar bli… hm… vet inte om jag ska säga det… …men ”gammal” är nog rätt ord, som är det alarmerande. Du skriver själv ”…uttröttande – det är som att varje kväll gå ut på krogen!”, som om det skulle vara något negativt att springa på krogen varje kväll. Fröken får nog ställa in nätdejtingens sökfält på ”mysiga hemmakvällar” =:).
    Mr. P.

    • Haha, sant! Att gå på krogen varje kväll klarade jag senast för mer än ett decennium sedan. Herregud, ålderssvindel… :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *