Nätdejt 1/10 – känsliga läsare varnas

Jag tror jag har utvecklat en semipsykotisk relation till den här bloggen. Ni har blivit mitt samvetes allsmäktige domare, och rättssalen är min skalle (förlåt för brölandet nyss, jag blåste håret). Det började med att jag visste att jag hade gjort något dumt om jag kände tveksamhet inför att nämna det här, men nu har det utvecklats till nya schizofrena nivåer. Jag har nämligen börjat ha inre dialoger med er även innan jag gör det dumma. Så jag kommer käbbla lite med er i dag, även om ni inte säger emot, för jag käbblar egentligen med mig själv.

Jag vill också varna känsliga läsare för att följande inlägg kan innehålla stötande mentala bilder. Av mig när jag har sex. Huvaligen! Jag vet inte hur mycket ni klarar innan ni måste ta till luktsaltet för att inte chocksvimma, och eftersom det säkert inte har producerats luktsalt sedan 1800-talet så är jag lite orolig för att ni ska få hjärnskador när ni med handloven mot pannan segnar ner, så därav min varning, och så får ni säga till efteråt om det blev för mycket. Redo? Bra!

Så, nätdejt nr 1 medförde x antal timmar samtal och y antal glas vin, vilket resulterade i ett högst spontant fall av slamperi. Hehe, jorå, high fives till er alla! Mer slamperi åt folket säger jag! Om det bara hade slutat där…

Det var nämligen bra. Makalöst bra. Marken skakade tillräckligt för att göra göteborgska fiskare oroliga för en tsunami, och mina grannar måste ha vaknat skräckslagna i tron att någon just blev långsamt styckmördad på mitt våningsplan. Jag somnade med någon sorts halelujatanke om att jag hade hittat mannen i mitt liv och tänk om man kunde ha det såhär jämt och undra hur våra barn skulle se ut… För att sedan vakna, nöjt sträcka mig efter denna fantastiska varelse – och inte ha ett dugg att säga. Inte ett ord! Och nu undrar ni kanske hur det faktum att vi inte har något att prata om inte avslöjades under heldagsdejten innan sexet, och inte vet väl jag hur det gick till! Men de där y antal vinglasen var ju inblandade och vi pratade väldigt länge om hans jobb, och hans jobb var väldigt intressant så det höll mig fascinerad under dejtens alla timmar, tills vinet hade gjort sitt och jag, tja, blev intresserad av annat… Men nykter, med känslan av att det kanske blir aningen märkligt att börja snacka jobb här med diverse kroppsdelar i dagsljus, fanns det plötsligt inget att ersätta det med. Vi bara stirrade på varandra och var obeskrivligt, ojämförligt obekvämt tysta.

Och nu till dilemmat… Inte behöver väl det här vara ett problem?! Vadå, inget att prata om, jag kan väl prata med mina vänner! Jag kan prata med mina kollegor! Innan jag kommer hem och gör helt andra saker än att prata! Kom igen nu, jag måste väl inte ge upp det här?! Och innan ni, min hjärna, mitt samvete och mitt överjag säger något vill jag bara inflika en liten detalj – fem gånger. Fem gånger… Jag säger bara det, låter er marinera lite i den detaljen, och lämnar er sedan för att begrunda.

(…)

Eller okej, jag måste säga en sak till till mitt försvar! Han verkar inte ha några som helst problem med det här! Han vill ses igen. Så då måste jag väl få säga ja, även om jag vet att vi aldrig kommer kunna relatera till varandra mentalt? Jag menar, det finns andra saker som är viktiga för en människa än samtal! Som… fysisk aktivitet! Har ni någon aning om hur många pensionärer som har hälsoproblem efter ett liv med för lite motion? Det är faktiskt väldigt viktigt att hålla igång kroppen för att inte hamnar där! Så jag gör både honom och mig en tjänst! Och Sveriges sjukvård! Faktiskt! Tänk på det!

(…)

Och Göran Persson sa till oss att skaffa fler barn! Och även om det vi gör inte resulterar i barn (ögonblick av panik inför den tanken) så övar vi oss ju! För rikets skull! Sverige behöver oss!

(…)

Damn it! Damn it!!

(…)

Okej då, jag veeet, sluta tjöta hål i mitt huvud för guds skull!! Jag skaaa vara ärlig mot honom och mig själv och hela jäkla världen. Jag ska inte påbörja något som jag vet inte kommer fungera. Jag ska gå tillbaka till ett skrev igenväxt med spindelväv och ett närhetsbehov vars enda möjlighet till påfyllnad är när en frekkin vind blåser förbi. Fine!!

(…)

Damn it. Jag som precis hade fått mig nåt och blivit en harmonisk människa – inför utsikten att ge upp det blir jag ju ännu mer pissed off än innan!

Det är banne mig inte lätt att hitta någon att leva med, när det är så otroligt mycket som ska funka… Men jag är ju i alla fall snabb till testlabbet! (Vi säger att det är något positivt och lämnar det där.) 😉

FacebookTwitterGoogle+EmailDealerkärlek!

10 thoughts on “Nätdejt 1/10 – känsliga läsare varnas

 1. Känsliga bloggare varnas härmed då jag kommer att ha åsikter om deras sexliv.

  High five!
  Jo, jag tänker käbbla. Gör inget oigenomtänkt som att dumpa honom. Sätt istället målet att använda honom som sexleksak. Varför undrar säkert dit överjag lite fnysande. Jo, det är enkel logik. Med en ordentlig påsättning 2-3 gånger i månaden minskar risken att du i panik nöjer dig med någon halvbra kille. Se det så här: nu har du sexet fixat nu kan du lägga ner energi på att hitta någon som kan prata utan att allt för mycket störning från dina hormoner. Förklara bara för Herr Tunglös att du gärna träffar honom då och då men inte vill ha något seriöst förhållande. Vem vet kanske släpper hans tunghäfta någon dag.

  /Dr. P.

  • Hahahaha… Det var den mest briljanta logik jag har hört!! Du har ju så klart rätt, självklart kommer man ha större framgång om ens ögon inte är panikstirriga av frustration. (Hm, mina tidigare misslyckanden framstår plötsligt i ett helt annat ljus…) Nu får vi bara hoppas att han tycker jag var ett spån (sannolikhet hög) så att vi båda är ok med nivån på det hela.

 2. Bara sättet du skriver på får en ju i det närmsta att vilja fria! 😀 Jäklar så rolig du är!

 3. Klart du ska göra som de andra föreslagit, använd honom för sex. Jag skulle dock föreslå att du är tydlig och säger till honom att du just nu bara vill ha sex. Annars finns risken att han blir klängig eller förälskad i dig, eller nåt jobbigt i den stilen.
  Jag misstänker att han vill ses igen för att sexet var bra, och han tror säkert att du (som så många andra tjejer) vill ha ett förhållande, så om han spelar intresserad så får han mer sex. Lycka till! :-)

  • Du har helt rätt! Det gäller att vara tydlig så att ingen blir sårad, för det vill jag verkligen, verkligen inte. Men jag kan berätta att han har gett sitt ok, så high five på den! :)

 4. Första gången någonsin jag är inne på din blogg och så läser jag detta! Jag kommer lätt att fortsätta följa dig. 😉 Jag håller med de andra: ligg på – bara du berättar att det är det enda du är intresserad av.

  Lycka till! 😉

  • Anna, vad fint sagt av dig! Nu blev jag riktigt glad!! Hehe, både av att du var så snäll och att du gav mig tummen upp för roligheter… 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *