Nu måste vi diskutera straffet för att synda

Fine frekkin fine Gud, jag fattar att jag bröt mot ett antal budord i helgen och att såväl Herrens namn som de äktenskapliga relationernas aktivitetsrestriktioner missbrukades å det grövsta. Det var inte meningen att du skulle behöva ta din blodtrycksmedicin för att inte riskera att bestörtningschocka ditt hjärta. Eller att du behövde hålla för såväl ögon som öron på småänglarna för att skydda deras oskyldiga sinnen mot uppvisningen av områden dit solen vanligtvis inte når. Jag är ledsen, sånt är ju onekligen lite obekvämt.

Så visst, mitt syndande förtjänade kanske att bli straffat. Illa kvickt. Så att jag inte under några omständigheter kunde få för mig att min gräshoppsplåga på sydliga breddgrader hade med något annat än min synd att göra. Jag fattar, okej?!

Så okej, ge mig urinvägsinfektionen från helvetet som känns som om frätande syra strilar genom mitt underliv. Och ge mig en manlig läkare som hade kunnat ge en ung Leonardo di Caprio mindervärdeskomplex. Som dessutom verkade vara 14 år. Eller okej, nu kanske jag var elak. Han hade säkert hunnit fylla 16. I går. Och som fortfarande hade sin läkarprofessors noggrannhetspredikan i sitt huvud och därmed kände sig tvingad att förklara exakt vilka aktiviteter som kan ge infektion i min mest privata kroppsdel. Trots att den stammande utläggningen om hur kiss kan rena från bakterier efter sex fick hans hudton att anta en imponerande likhet med Falurödfärg. Och att jag själv växlade upp mina smärtsvettningar till rinnande pinsamhetssyndaflod när jag behövde fråga hur det kan ske även när man har kondom. (Varför frågade jag, varför frågade jag?!)

Men, kära gode Gud, måste straffet verkligen sträcka sig till det där med kisskoppen och min halsduk? För i feberdimman och smärtkvidningarna kunde jag inte få upp den frekkin luckan där jag skulle stoppa in min kisskopp. Så jag var tvungen att gå tillbaka till hans kontor. För att överräcka koppen med mitt infektionsångande kiss. Och då var du framme, visst var du det Gud? Och såg till att jag råkade snubbla lite. Så att några skvättar kiss hamnade på hans skrivbord. I alarmerande närhet till hans kaffekopp. Vilket jag (och nu måste jag än en gång åberopa den feberklump som för tillfället stoppade upp ledningarna till kontoret för logiskt tänkande) kvickt ville torka upp. Som om det inte hade hänt. Men tyvärr inte såg några näsdukar i närheten. Och därför valde min halsduk.

Och visst, allt det här hade kanske kunnat vara värt ett skratt och en axelryckning om han hade varit hyfsat okej med det. Men låt oss sammanfatta det hela med att okej för länge sedan hade panikanropat arméhelikoptern och evakuerats från byggnaden i en eftersläpande vajer.

Så, kära Gud, jag förstår att synd ska straffa sig själv, men måste den även straffa 16-åriga läkare? För om det är så lovar jag att aldrig göra om det som hände i helgen. Jag lovar!

(…)

Eller… var det kanske så att han också var en very naughty boy i helgen? Med sina egna synder som behövde straffas? Okej, jag bara måste hitta honom inför nästa helg!!

FacebookTwitterGoogle+EmailDealerkärlek!

20 thoughts on “Nu måste vi diskutera straffet för att synda

 1. Förlåt men… hahahaha! Du är ju underbar!
  Och alltså, jag är inte troende så jag håller tummar, tår och hundens tassar för att du svarar snabbt som attan på den antibiotika jag antar att unge doktorn skrev ut åt dig!
  Ha en underbar helg nu!

 2. Stackars, stackars singeln!! Men hjälp så underbart skrivet! Fnissar rätt högt och får underliga blickar av mina medresenärer på bussen:-) Hoppas verkligen att du kryar på dig snabbt! Och att du träffar läkaren nästa helg, det skulle bli en underhållande historia!!

  • Haha, jag har redan börjat stalkergoogla hans namn! Hrrm, för jag inbillar mig att vi efter att ha pratat kiss och flytningar fortfarande kan ha någon sorts gnista. Jorå, jag måste fortfarande vara feberdimmig. 😉

 3. Asså…. Först av allt :krya som faaaan snigeln…. Å som god 2a : Hahahaha Hahahaha…… Särbon är inte lättväckt men han blängde fan på mig när jag pollenallerginösskrikskrattade alldeles nyss!!!!

 4. Ha ha! Hur lyckas du?! Stackars lilla pojke… Hoppas du kryar på dig snart! Jag fick oxå till det i helgen med pannkakssnubben, har dock inte blivit straffad än… Fast han glömde sitt bankkort på mitt sovrumsgolv så jag var tvungen att träffa honom dagen efter i dagsljus och bakis. Var ju ett litet straff kanske.

  • Hahahaha… Ja det räknas banne mig som ett straff att träffa någon när man är bakis! Hehe, men var det verkligen oavsiktligt han glömde det? 😉 Jag tycker det låter som om han verkligen ville träffa dig igen. Åh, det här låter ju bra!! Känns det intressant?

   • Haha. Tror kanske han hade glömt ngt annat än bankkort om han hade gjort det med flit… Fast vi sågs natten efter oxå. Kändes mest som komma över ligg för min del men han är rätt söt och trevlig. Skäggig (-: Är lite mysigt tycker jag. Fast jag kan nästan tycka det är roligast när man håller på att skriva till varandra intensivt innan man ses. Kan sakna det efter jag har träffat någon för då blir det inte på samma sätt längre. Han var förresten lite sådär som ni andra har skrivit om att han tyckte mer om att prata om sig själv än att fråga saker om mig… Var nog första gången jag upplevde det på en dejt. Ok en fråga. Kan jag träffa en ny snubbe nästa vecka? Har ev en dejt på G. Hihi.

    • Men oj, jag fick inte meddelande på mailen om att den här kommentaren hade kommit in!! Det här hade jag ju velat svara på DIREKT!!! Jaaaaaaa, hell yeah, jajamensan och så fasen ja! Klart du ska multidejta! Innan man har definierat att man är exklusiva är hur många och hur ofta som helst tillåtet! Speciellt eftersom du säkert sänder ut signaler till honom om att det kanske är mer kk än bröllopsklockor som klämtar. Allt är öppet och allt är ok tills man har sagt att det är ett förhållande! Så kör gasen i botten och förlusta på! Du förtjänar det här, du BEHÖVER det här. Allt som tar en vidare från något jobbigt till att göra en lite mer renad är bra och rätt och positivt. Nu bokar du in nästa dejt!! Det kanske blir ännu en mysigt skäggig karl… 😉

 5. Man får ta det onda med det goda sägs det ju. Jag antar att du hade en ruskigt bra helg… 😉

  • Haha, vet du, till och med när kisset kändes som syra så var helgen värt det. Jag får helt enkelt bli straffad hårdare om de högre makterna vill att jag ska hålla mig lydigare. 😉 Hoppas att du hade en skön ledighet!

 6. Hahaha, du har så underbart självdistanserad humor! Borde egentligen använda datorn till att jobba nu, men har lite för många inlägg här att ta igen för att ta mig samman riktig än : )

  • När du, kvinnan med den vassaste pennan i stan, ger en komplimang – då jäklar är dagen gjord!! 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *