Nyårslöfte: Dejta skiten ur 2014

Visst, det är inte nyår än, det vet jag med säkerhet eftersom jag inte ligger i min soffa och hulkgråter. (Det står numera mellan det alternativet och att ha middag med tre vänner. Som alla är singlar. Och har varit det i mer än fem år. Vilket innebär att våra levrar vid det här laget är mer skrumpna än kulorna på ett gäng steroidstinna bodybuilders i en isvak, och inte kan vecklas ut ens med de mest frenetiska bastuorgier. Så vi tänkte bespara våra levrar nyårets prövningar och ha en stilla middag i stället. Jepp. Fy fan vad vi har gett upp…) Men jag tänker ändå göra ett löfte. Ett några-dagar-innan-nyårslöfte.

En vän som anser sig kunna doktorera i nätdejting tornade nyligen upp sig över mig, pekade på mig med hela handen, och sa: ”Nätdejting funkar visst! Men du har ju ingen självdisciplin! Du måste gå på tio dejter för att få en fullträff – det är min statistiskt säkerställda siffra. Och den fullträffen kanske inte funkar av diverse skäl, så då måste du ta dig igenom tio dejter till innan du får ännu en fullträff. Så funkar det bara. Men så länge du gör jobbet så kommer de!”

Och det var något med den där upptornade bringan och pseudovetenskapliga tonen som gjorde att jag för några sekunder köpte hennes argumentation rakt av, och hann lova att jag skulle gå på tio dejter för att bevisa/motbevisa hennes tes. Sedan insåg jag arbetsinsatsen som skulle krävas och försökte desperat backa ur, men diverse hot uttalades och bringan fick så mycket luft i sig att jag praktiskt taget trycktes baklänges i min stol, så till slut gav jag bara upp och sa ja. Men jag tänker banne mig inte göra det ensam!

Ni måste följa med mig – föra protokoll och räkna ner. Och kanske dejta själva? Kan vi inte attackera nätdejtingsidorna med frenesin av rabiessmittade blodhundar (åh, hur skulle någon kunna motstå oss…) och se till att pissjanuari och tristfebruari fylls av fikor, middagar och vindejter tills vi praktiskt taget rullar fram och våra levrar skriker om nåd (förlåt, men jag är ju i alla fall snäll på nyår!).

Nu jäklar gör vi det här! Tio dejter – från och med nu! Nu kör vi!

FacebookTwitterGoogle+EmailDealerkärlek!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *