12 thoughts on “Nyckeln till krogragg

 1. En annan nyckel är att ha en kåt, men vandrande, blick. Och för min del; kort kjol och långt utsläppt hår.

  • Haha, kort kjol på mig och diverse lösa objekt sugs in i de svarta hål som är mina cellulitkratrar. 😉

 2. Men åååh! Är så partysugen, å bestämde mig (eller snarare mitt konto bestämde) för att INTE gå ut den här helgen! Om jag var allt-e-bara-skit-å-jag-är-fulast-i-världen förra helgen å fick ge ut min tfn nr, hur bra skulle det inte lyckas den här helgen då?! Eller ja, kanske det var därför jag lyckades förra helgen?! Gud hjälp mig, hur ska jag överleva helgen?!

  • Åh nej!! Klart du borde gå ut! Kanske förfesta innan och förbjuda dig själv att köpa en enda drink, så blir plånboken glad. Fast… vem försöker vi lura, vi vet ju att det är ett omöjligt uppdrag att hålla sig undan drinkarna. 😉

 3. Jag önskar er all lycka till, vad ni än hittar på! 😉 😀
  Själv ska jag hålla mig undan allt vad krogar heter (inte så svårt när man bor i en liten håla haha!) och bara lufsa runt i mysbrallor å fleecetröja :)
  Tjabba å trevlig helg!

  • Trevlig helg till dig med!! Och jag kör mysbrallor all in i kväll – det är banne mig inte helt fel! :)

 4. Mmmhm, det här inlägget passade ju bra angående min senaste dejt!
  Vi träffades, hängde, drack en jävla massa vin och sexade till det som tusan. Trevligt, trevligt.
  Jag for dagen därpå. Lite tveksam men tänkte att jag skulle ge det ett litet tag (var en del parametrar som inte stämde). Vi hördes, jag frågade om han ville ses igen (jag är inte direkt den som går som katten kring het gröt, gillar raka rör), han ville gärna ”så snart som möjligt”. Därefter tystnad. Lång tystnad. Jag skickar nåt hurtigt sms. Får svar idag, att nä, han har ändrat sig. Yey. Och även fast jag inte var helt på så blev jag ändå jävla förbannat less och besviken och känner mig oälskbar och for ever singel. :( Jävla skitliv. Han trodde väl att jag ville gifta mig och föda hans barn för att jag ville ses igen. Bah.
  Men hey! Jag fick ligga! FLERA gåner! Och det var fan inte igår! SCORE! (Bättre än inget ändå ju)

  • Åh Elin, så många gånger jag har varit i samma situation. Man är tveksam, men hör av sig för att ändå ge det en chans – och plötsligt tolkar personen det som att man är helt galen av förälskelse. Så frekkin irriterande! Okej, bajs på honom!! Det finns bara en sak att säga, och det är… NÄSTA!
   Fan, jag fattar hur du känner det. En dissning kan rubba en så jäkla hårt. Men tack och lov, nu kan du ju hitta någon där alla parametrar stämmer! Fortsätta försöka, fortsätta kämpa på (känner att jag dirigerar det här lika mycket till mig själv, stön vad trött man är ibland). Och jaaa, lite liggande är ändå jäkligt nice! En påfyllning av förrådet så att du orkar hålla ut till när den riktiga romansen kommer! Det kommer komma, det kommer komma, det kommer komma…

   • Men åh <3 Du skriver så fina svar jämt ju! Tack!

    Måste bara berätta att nu har jag minsann blivit utbjuden på findejt på fredag. En karl som åker bussen hela vägen till norr, tar in på hotell och bjuder mig på middag på kvällen. Känns nästan lite högtidligt, sådär.
    Så, det svängde rätt snabbt det här! Håll tummar och tår för långfredagen! :)
    (Orkar inte gå ut och ragga på krogen längre (särskilt som det bara finns två uteställen här) men hoppas givetvis att du fick till det lite i gårkväll! Nytt blogginlägg på G snart kanske? *nyfiken i en strut*)

    • Jaaa vad roligt!!! Nu blev jag glad i min dagen-efter-deppighet! En ÄKTA dejt! Åh vad jag ska hålla tummarna för dig!! Vi singlar behöver lite hopp nu. Någon av oss måste banne mig vara med om något bra så att vi andra kan få veta att det ändå KAN hända. 😉

 5. Solbrillor e coolt… Lite filmstjärnestatus… Lite divalater… Lite sval sådär…. Du kommer göra succé bästa snigeln!!!!

  • Hahaha, tills solglasögonen kommer av och alla stirrar rakt in i min självlysande blick av desperation. Jag lovar, den är som en lanterna just nu! Måste försöka jobba bort den till morgondagen! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *