Rädda en singel – hjälp oss fylla sommaren!

Så, sommaren kan vara en mental muggdoppning för singlar. Mycket ledig tid, ingen som automatiskt planerar att man ska tillbringa den ihop (som vi pratade om efter intervjun i Ligga med P3). Bland parvännernas grillmys, romantiska resor och firande av diverse bröllopdopnamngivningihopflyttningblablawhatever så är det lätt att glömmas bort. Bli lämnad att hitta på sina egna semesterplaner. Vilket leder till att man hamnar i ens föräldrars sommarstuga. Och sitter och ugglar med mamma och pappa i fyra veckor. Vid 32 års ålder. Med en mor som stup i kvarten frågar om man ändå inte behöver en varm tröja. I 25 plusgrader. (Sommaren 2013 – vilken höjdpunkt i livet!)

Reparatören kom på en bra idé. Vi får väl helt enkelt tala om för parvännerna att de inte ska glömma bort oss. Att vi också vill följa med på grillmyset – även när bordsplaceringen blir ojämn! Jag slängde därför ihop en liten stöddekal, fri att sprida vart ni vill, och skapade även facebooksidan Singelbloggaren, där ni kan dela bilden lite lättare.

#räddasingeln – Nu får vi väl för fan hoppas att den här sommaren tar lite fart! Jag vill ha diverse festergrillkvällaraktiviteterkubbblablawhatever!

Rädda en singel – hjälp oss fylla sommaren!

singelblogg-singeldekal

FacebookTwitterGoogle+EmailDealerkärlek!

14 thoughts on “Rädda en singel – hjälp oss fylla sommaren!

  • Det har du helt rätt i! Som singel behöver man rätt så många som kan täcka upp för alla ensamma stunder. Jag är alltid rädd för att mina få nära vänner ska försvinna, och så är det bara jag ensam kvar.

  • Eller hur! Man behöver liksom ge dem ett tjuvnyp ibland och säga till dem att alla inte är lika lyckligt lottade som de. Skuldbeläggning – det funkar alltid! 😉

 1. Åh. Singelkollo?! Kanske ska anordna kollo här i trädgårn, får ju plats med tält och allt möjligt! Baka lite, skjutsa till affären, göra upp eld på kvällen och berätta dejthistorier för varandra?!

  • Åh Ellet!! Jag blev helt varm i magen av hur mysigt det lät!!! Världens bästa idé ju!! Som man säkert kan tjäna rätt så mycket pengar på. Vi singlar är ju kända för att vara desperata. 😉

  • Ska vi säga en kollo vecka i juni nästa år?
   Enbart singlar är välkomna.

   Och tänk om man blir tvungen att lämna återbud på grund av att man fått ”förhinder” i form av en partner. 😉

  • Ja gör snälla det! Vi behöver alla människor i vår närhet som täcker upp nu på sommaren. Så många lediga dagar, aldrig tillräckligt med vänner som kan fylla dem. Tack snälla du för att du förstår oss! :)

 2. Tänker mycket på singelvännerna jämt:-) Men ska tänka lite extra nu i sommar. Dock har vi alltid med oss valpens singelkompis till landet en vecka varje år och på de flesta söndagsmiddagar. Är det nån annan singel som vill ha söndagsstek så är det bara att säga till, the more the merrier;-)

  • Men Gud vad gulligt av er!! Valpens singelvän är säkert så himla tacksam, det skulle jag vara i alla fall! Du är fin du!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *