Så jävla pepp på en dejt!

Har just haft en dag som mentalt muggdoppat mig på en av E4:ans Statoil-toaletter direkt efter ett tjog lastbilsförares lunchpaus. Med känslan av torkat bajs i håret går jag på svaga ben ut från jobbet… och ska nu tydligen på dejt.

Bindreklamshjulning av glädje! Verkligen…

Men jag har minsann orkat anstränga mig! Jag har raggartvättat mig på jobbets toalett och torkat mig med A4-papper från skrivaren! Och jag har kört in en halv påse tuggummin i käften. Och jag har en hårtofs som står rakt upp på skallen och nådigt Drottning Silvia-vinkar mot alla så fort jag rör mig.

Vadå att det där sista inte var en ansträngning?! Det var ett försök att vara positiv, okej! Frekkin skjut mig!

Är ungefär lika sugen på att gå på dejt som jag är på att låta en bulldog slicka mig i ansiktet direkt efter att han har ägnat en halvtimme åt att minutiöst slicka sina genitalier glansrena. Men ingen ska kunna säga att jag inte anstränger mig! Jag dyker ju upp!

FacebookTwitterGoogle+EmailDealerkärlek!

6 thoughts on “Så jävla pepp på en dejt!

  1. Duktig flicka. Det är när man inte förväntar sig en bal på slottet som man träffar prinsen. Det blir en guldstjärna. Men jag ska undvika att läsa din blogg strax före en kvällsmacka i fortsättningen =;).
    Mr. P.

    • Hahahaha, stackars Mr P. En macka i munnen och bilden av bajs i håret… Tänk om du blir som Pavlovs hundar nu – kräkfärdig varje gång du läser min blogg! Eller ännu värre, illamående av ordet dejt! Fast å andra sidan, det blir vi ju alla… 😉

    • Alltså fina Vardagskonst, vad jag önskar att bokförlagen hade lika bra smak som du! De borde alla avgå – och ge jobbet till dig. Du och jag hade styrt upp bokbranschen på en pisskvart! 😉

    • Haha, han var snygg, han var trevlig, och vi kommer nog inte ses igen. Man vill ju att det ska vara MER än trevligt! 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *