12 thoughts on “Så överlever du alla hjärtans dag som singel

 1. Men äsch då…. Den dagen är bara kommersiellt dravel…. Jag har aldrig firat/ blivit firad den dagen … Man älskar folk alla dagar :-)

  • Åh Sussieloo, det kändes faktiskt helt ohälsosamt skönt att höra! Jag trodde att varenda människa svävade runt i lyckobubblor den här dagen, medan jag står med näsan tryckt mot glaset utanför. Kommersiellt dravel – det tänker jag skriva upp på stora lappar hemma inför fredagen. :)

 2. Vad yrar du om? Det är ju på en fredag i år och det finns nästintill oändligt många överlevnadsknep då! Hela barhyllan är full med den ena överlevnadsguiden efter den andra 😉

  • Aha, du tänker så… Jag tänkte att det bara skulle vara fullt av lyckliga par ute som kliade likt chilli i ögonen vart man än tittade. Men du har ju rätt i att de mer stissiga barerna borde vara tomma på upptagna människor… Ah, jackpot ju!! Okej, du din smarta filur har nog omvänt mig! Det är alltså raggningspotential i den här dagen! DET gillar jag onekligen!

   • Haha, nu fick du mig att låta jättesmart! Jag tänkte aldrig längre än att paren borde vara nån annanstans och vara gulliga mot varandra så vi slipper trängas med dem, men du har ju rätt i att raggningspotentialen borde vara rätt hög. Det roliga är att jag hörde på radio häromdan att ett knep som alltid funkade (för hångel i alla fall) var att kolla nån i ögonen, sen ner på munnen och i ögonen igen, så jag är sjukt nyfiken på att testa!

    Ja, på tal om serier, har du något förslag? Jag är mitt inne i Supernatural men de är så ledsna och upprörda hela tiden att jag själv blir lite bölig då och då.

    • Oooh, den lät härlig!!! Okej, på lördag är det planerad utgång för mig, då ska det knepet banne mig testas på varenda skägg som kommer i min närhet! Hrrm, jag ska bara komma ihåg att vänta för att se om de faktiskt vill, innan jag attackerar dem… 😉

     Kära du, du pratar med en serieknarkare av rang (även kallad en person utan liv). Bered dig själv, här kommer det.
     Bästa kvalitetsserierna: The Newsroom, Game of Thrones, Homeland, Girls. Underbara, allihop!
     Bästa semikvalitet: Sons of Anarchy (ibland kommer jag på mig själv med att vilja slicka på datorskärmen när jag tittar på den här, du kommer förstå varför i första scenen).
     Bästa feelgoodserier att frossa i stora lass: Modern Family, Parks and recreation, Vampire Diaries (den här kommer du gilla om du tycker om Supernatural!), och min egen gamla goding som jag alltid kan gå tillbaka till och som jag måste titta på med hörlurar så att ingen hör min skam – Gilmore Girls. Åh, jag kan alltid komma tillbaka till GG…

     Kan det bli lördag nu så jag för testa ditt trick!!

 3. Hahaha, eller så kan du ju bara testa den oavsett om de har sagt att de vill eller inte. Funkar det blir det ju typ 1000% framgång!

  Great minds think alike, eller vad är det man säger? Game of Thrones är bra (fast jag bara såg första säsongen och läste resten) och the Vampire diaries, ååååh. Har du vågat ge dig på The Originals eller Klaus är inte favoriten?
  Mor har också försökt få mig att se Sons of Anarchy, av ungefär samma anledning faktiskt, haha: ”Dumma, DUMMA UNGE, har du sett karlarna, eller?!”, så nu får jag väl ge mig.
  Resten står på en lista över saker att se nu! Haha, det är ett under att vi hinner få nåt gjort med så mycket att se på hela tiden.

  • Haha, jag tog mig fram till bok fem av GoT, sedan tog orken slut. Men jag kanske borde ge mig på den igen…
   Jag har tänkt testa The Originals! Okej, vi får göra en deal: Om du testar Sons of Anarchy så kör jag The Originals. Jorå såattee, vi kommer vara sjukt sociala den närmaste tiden… 😉

 4. Äh! OM jag hade haft flickvän hade jag blivit lite grinig om hon hade behövt en speciell dag för att visa uppskattning. Uppskattning är något man ska få/visa alla dagar på året.
  Såg en bra meme en gång där det stod: Fuck Valentines day, I love you every day of the year.

  Om det hade känts bättre och jag hade haft möjligheten så hade du kunnat få en blomma av mig för att du får mig att skratta. :)

  • Men Lars då! Jag tänker minsann greppa tag om den virtuella blomman med båda händerna. Hörrni, jag har fått en blomma, jag har fått en blomma!!! Hrrm, just det, jag skulle ju inte bry mig om det här med Alla Hjärtans Dag. Host, återgår till att spela cool. 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *