Saker man hör sig själv säga när man träffar en yngre man

”Sweetie, du skulle inte kunna tänka dig att göra de där yoga-armhävnings-kroppsövningskullerbyttorna-eller-vad-i-hela-fridens-namn-det-nu-är-du-gör utanför sängen?”

”Vadå shorts? Det där är mina trosor!! Alltså… Vad menar du med den där blicken??!!

”Ta inte illa upp nu, men jag känner att jag kommer slå dig med min stekpanna om du säger ett ljud till om att du borde träna mer.”

”Vadå att ”du växte upp med Harry Potter”? Astrid Lindgren då? Vadå att du inte har läst Astrid Lindgren??!!

”Jag fattar inte, hur kan du veta fler ställningar än jag? Att du under tonåren plöjde ’Entourage’ och ’Californication’..? Jag tittade på ‘Anne på Grönkulla’!”

Såatteee, om jag inte kände mig uråldrig innan så blev min ringrostighet ett faktum när jag senast fick ett sendrag som höll i sig i en halvtimme. Vid den sämsta möjliga tidpunkten. Vilket gjorde att jag inte ville säga något. Utan i stället höll på att dö av smärta i en halvtimme. Konstigt nog var pojken högst belåten efteråt… Något om kvinnlig klimax och Guiness Rekordbok… Vi säger inget till honom, okej?

FacebookTwitterGoogle+EmailDealerkärlek!

27 thoughts on “Saker man hör sig själv säga när man träffar en yngre man

 1. Sämsta sexet jag haft var med en femton år yngre ”förmåga”, 23 bast och den mest själviska ”älskare” jag någonsin varit med. Den grabben hade nog varken kollat Entourage eller Californication… Herregud, vilket bottennapp!
  Så, uselt sex är inget sex va? Vi kan väl bestämma det va? Pleeease?

  • Hahaha, bästa slogan ever!!! Uselt sex är inget sex – jag tycker vi myntar det som uttryck!! Hahaha… Då blev huggen i min sänggavel plötsligt 90% färre… 😉

 2. Eller ”Jaha så du måste åka hem varje dag vid exakt den här tiden för att äta middag med dina föräldrar – som du bor ihop med?”. När morsan ringde och sa att han var tvungen att komma hem för att han hade sysslor hemma att göra, vid 22 års ålder…. Iofs var det ingen yngre man för jag var också 22, men iallafall. Herregud. Det var vid det tillfället jag lovade mig att aldrig dejta någon som bor hemma igen.

  • Hahahaha… Okej, där har vi den andra situationen som definitivt dödar en kvinnas sug! Hahaha…

  • Fem år yngre! Men… mentalt ungefär 10. 😉 Pojken har inte direkt omfamnat vuxenskapet. Haha, stort tack!! Jag behöver hejarop just nu!

 3. Tjaa, folk läser ju inte Astrid Lindgren för sina barn längre (säger jag generaliserande); de visar dem filmatiseringarna i stället.

  Ja, det var vad jag tog till mig från det här inlägget…

  • Hahaha, så jävla rätt. Jag skulle inte heller tagit till mig ett ord mer. Men bara så du vet, jag går runt med ett bröst fullt av ensamhet och har ångesthuvudvärk över att vännen inte har hört av sig. Något fattas mig. Så jag är precis som du, det är bara att jag distraherar mig själv hårt som fan. :/ Tycker det borde bli lite mindre ensamhet för alla oss här inne snart.

 4. Den här nästan-28åringen växte då upp med både Harry Potter och Astrid Lindgren (i bok- och filmform). Men jag kanske är underlig. 😛 Då kan jag passa på att göra reklam för min 25åriga lillebror som också läst hur mycket som helst.Ett riktigt kap, ser ut som ett lejon också.
  Samtidigt blir jag nervös och vill ruska liv i nästan-28åringen bredvid mig för jag har en känsla av att han är mer som din 28åring. Jag har vaga förnimmelser av att han aldrig sett och läst saker jag växte upp med. 😛

  • Hahaha, du har så rätt, det är egentligen inte åldern, utan vad man har valt att göra med åren. 25 år alltså… Undra vad min största åldersskillnad neråt har varit?! 😉
   Åh, du får helt enkelt börja läsa godnattsagor för din älskling! Hur mysigt som helst ju! Och plötsligt får du makt över hans allmänbildning. 😉

 5. Träffade en 10 år yngre man förra året. Vi hade mailat hur länge som helst, bara för att det var kul, tanken var aldrig att det skulle bli nåt annat. Till slut bestämde vi oss iaf för att ses, det ena ledde till det andra och vi hamnade hemma hos mig. Upptrappningen var riktigt het, säkert också för det ju ”inte skulle bli nåt”. När vi väl kommer hem och får av oss kläderna… Det var så. dåligt. Ingen finess nånstans. Sen dess har vi inte hörts. Så, yngre är inte alltid bättre… 😉

  • Det här är ju ändå väldigt intressant! Jag har haft undantag, men annars lutar statistiken åt att de yngre ofta är bättre, ivrigare, och kan mer. Hur kan det vara så?! Men kanske är det de som har varit undantag. Erfarenhet borde ju ändå leda till någonting positivt! :)

 6. Jag är förvisso o samma ålder som den yngre mannen som jag gissar åsyftas men Astrid Lindgren är fortfarande bäst.

  Det där ”behovet av träning” irriterar jag mig på hos många människor eftersom det mestadels kommer från redan vältränade människor. Vad tycker de om mig då liksom?

  *äter upp ostbågarna som blev kvar från igår och kryper upp i fåtöljen istället*

  • Eller hur!!! Precis så tycker jag också! Kan alla de där vältränade människorna bara hålla tyst om deras urtråkiga träningsvanor och kostrutiner! Det gör mig inget gott att höra om det, och är nästan lite ohyfsat. Låt mig ha min saggiga bak ifred liksom! 😉 Skicka några av de där ostbågarna till mig också!

 7. Underbara kvinna! Jag fullkomligt älskar att läsa din blogg, oavsett stunder av mindre positiva händelser och jag känner med dig eller när allt bara är så slående fantastiskt och en får skratta och le upp över öronen stort. Åh härliga du!

  Mitt bidrag till ditt inlägg; det där om trosorna … kära nån, ibland känner man sig bra ensam när man möter ‘den där blicken’. Och jaa, denna stekpanna! Jag upplyste senaste killen om hjärnans olika lober, deras funktion och vart de sitter. Ett evighetstjat om träning, grrr!!

  • Åh Johanna, vilken fantastisk present du just gav mig!!! Om du bara visste vad jag behövde höra det just nu!! Jag ligger däckad hemma i en förkylning som får mig att tro att min egen kropp vill försöka ta död på mig, och så läser jag något såhär fantastiskt!! Jisses, livet återvänder! :)
   Hahaha, och ja, vad sjutton tror karlarna att vi går runt med för underkläder egentligen?! Obekväma spetsgrejer som typ är… snygga?! Vilken värld lever de i?! Här är det självklart bekvämt och beigefärgat som gäller! Och hahaha, den där ska jag också dra nästa gång! ”Men åh vad trevligt att höra om din träning! Vet du om att du för evigt kommer bli förlamad om jag drämmer till dig precis här? Bara så du vet…” Hahahaha…

 8. Haha, garvade högt när jag läste det här och insåg att jag satt och skakade på huvudet och trött mumlade ”Dagens ungdom…” för mig själv. /Mvh tant på 90 bast

  • Hahaha, jag är redo för pension!! Vet bara inte hur jag ska klara mig de återstående 30 åren… 😉

 9. Oj nej guuud, sendrag! Min högra höft brukar låsa sig när jag försöker mig på akrobatiska konster som att gränsla killen, vilket resulterar i ett kvävd gallskrik, flyga med överkroppen mot närmaste kudde, bita i den å slå lite i sängen med handen å sen försöka låta bli att sparka ihjäl nån med högra benet när man försöker räta ut det! Minen på partnern brukar iofs vara rätt oslagbar! ;D

  • Hahahahahahahaha…. Alltså Johanna, jag ligger hemma med världens förkylning, men jäklar i havet vad det här fick igång mig!! Hahahahahahaha… Stackars karl… Hahahaha…

 10. Hallå där, det där låter ju som lite mer avancerat än att bara sympatiligga med varandra för att upprätthålla viss teknik!! Vad har du för förhållandestatus på Fejjan egentligen?? 😉

  • Hahaha, om det ändå vore så väl! Tyvärr är jag drastiskt singel, dialogen mer bevisar att vi typ inte kan… ha en dialog! Haha, det är ungefär som att prata med någon från en annan galax, och ständigt möta på nya generationshinder att försöka hoppa över. 😉

  • Hahaha, det är PRECIS SÅ jag vill att den här bloggen ska läsas!!! Genom ångestdimman av en bakissöndag! 😉 Tack snälla, söta du! Fan vad glad jag blir!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *