Shit idioter säger till singlar – andraplatsen

”Du har gott om tid, det är ingen stress!”

Jag känner stresspulsen börja stampa taktfastare än ett irländskt coverband på en Saint Patrick’s-firande ölpub över att jag inte får göra det jag drömmer mest om just nu… att primalskriksvråla in i deras vakuumtäckande öron att de för fan ska hålla käften eftersom det inte är de som har varit singel i en halv evighet och lär vara singel i en hel frekkin evighet till och att mina ägg fan kommer förvandlas till russin innan de lyckas få en spermiejävel i sig och när ska jag egentligen ge upp den drömmen och ska jag skaffa barn själv i stället eller ska jag vänta på någon eller ska jag adoptera eller ska jag slita huvudet av dig som startade den här panikslingan i mitt huvud men även om det är en bra idé så är det en ännu bättre idé att du shut the fuck up!!!

Nejrå, jag är inte stressad, inte alls.

Pust. Nej, jag går och glor på ett avsnitt av Full Patte i stället, med kvinnan som skapade ”Shit snubbar säger” – Bianca Kronlöf.

FacebookTwitterGoogle+EmailDealerkärlek!

13 thoughts on “Shit idioter säger till singlar – andraplatsen

 1. Åh den är hemsk, kan folk inte förstå att sådana kommentarer har totalt motsatt verkan och att det enda den egentligen säger är att en BORDE vara stressad.

  Ungefär som när någon, helt out of the blue, säger något i stil med:
  – ”Du ska inte ha komplex över din bröst. Jag gillar när de är små!”
  – ”Eh, ok, det har jag inte, men…tack?” Hade inte lagt så stor vikt vid deras storlek innan, men nu är deras uppenbart undermåliga storlek såklart det enda jag kan tänka på.

  Full Patte i övrigt: så jäkla bra!

  • Hahaha, så jäkla sant!! Bara, tack för att du planterade den tanken i min hjärna, och får det att låta som om du bara är snäll som påpekar för mig hur fel jag enligt samhällets vidriga regler är.
   Eller hur!! Låten i första avsnittet av Full Patte – kan man spela den på repeat för varenda one night stand så att de blir lite hjärntvättade innan de släpps in i sängkammaren, tro?! 😉

   • Haha, ja det kan man absolut! Eller använda Full Patte och visa det som som ett slags ingångsprov? Jag har ju uppenbarligen lite problem med att släppa in rätt slags människor i sängkammaren, så ett slags humortest hade kanske varit på sin plats? 😉

    • Haha, alla sätt att försöka ändra de krav vi har på människorna som släpps in i våra sovrum (hrrm, eller ja, i mitt fall bara få några slags krav över huvud taget) borde ge en drastisk förbättring! Humor à la Full Patte MÅSTE ju tyda på en bra karl!

 2. Men precis! Vad fan..?
  Eller vänta? Är jag en sån där odödlig en tro? Hmm, vet de nåt jag inte vet?
  För mig är det (nog) för sent, fyller 38 i år och har bara träffat stolpskott som dessutom inte vill ha barn så… well well…

  • Fan att man ska vara kvinna och ha en inbyggd timer i kroppen! Men för sent är det ju inte vid 38! Den läskiga frågan blir om man faktiskt vill ha barn eller inte, och den är så skrämmande att börja fundera på att jag genast sätter hjärnan på paus! 😉

    • Hahaha, eller hur. Vad sägs om en uthyrningsfirma av familjeliv? Man får hyra en familj ett par timmar om dagen, och sedan gå hem och ha det lugnt och skönt ensam – DET vore en lösning jag genast skulle skriva upp på! 😉

 3. Min 90-åriga mormor är underbar. Hon har inte gett upp hoppet om mig. Hon virkar filtar till mina eventuella barn och följer debatten gällande insemination för ensamstående. Hon vill att de ska få klart lagstiftningen så jag kan insemineras i Sverige. Jag vill så otroligt gärna ha barn och oavsett vad folk säger om att jag har tid på mig så tickar den där jävla biologiska klockan. Mormor hanterar det snyggt. Hon förstår min längtan och ljuger inte om att jag har gott om tid. Idag berättade hon att hon gifte sig med morfar för att hon så gärna ville ha barn. Hon sa t.o.m. till honom att hon inte hade för avsikt att vara gift med honom för alltid. Min mormor är den starkaste av kvinnor och hon får mig att orka hoppas. Det som gör mest ont är att min mormor troligtvis aldrig kommer att få träffa mina barn. Men skitungar ska jag ha. Det vore slöseri med mormors filtar annars. <3

  • Åh jädrar, vilken cool kvinna!!! Att kunna vara helt ärlig med vad man egentligen känner, även mot sig själv! Jag tror det är jättemånga som inbillar sig kärlek bara för att de så gärna vill ha familjelivet. Vet du vad, det finns en tjej som kommenterar här ibland, Anna heter hon. Hon har en blogg på http://annasingelmamma.blogg.se – kolla in den!! Hon är så vansinnigt imponerande – hon gjorde hela barnresan själv! Jag klurar också på det beslutet för framtiden… Men man hoppas ju liksom att det inte ska behövas. :)

   • Great minds think alike!!! Jag var med på en stor del av Annasingelmammas resa när det begav sig. :-) Jag vill gärna dela det hela med någon, men är relativt väl påläst gällande att skaffa barn själv och inte alls främmande för tanken. Jag gillar att ha koll på mina möjligheter. Mycket av min ”research” har varit via bloggar. :-)

    • Haha, jisses vad häftigt, vi dras till precis samma historier! Jag håller helt med, helst vill man ju att det ska vara ett gemensamt äventyr. Men, med min smak i män lär det nog tyvärr bli ensam stark. 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *