Shit idioter säger till singlar – förstaplatsen

”Det finns någon för alla! Du som är så (inflika valfritt trevlighetsadjektiv här) kommer träffa någon nääär som helst.”

Well, jag har hört det här sedan jag var i puberteten. Och puberteten var väldigt länge sedan för mig. Jag skulle säga att puberteten är satelliten som blinkar lite på natthimlen och klimakteriet är lastbilen som tutar och strålkastarblinkar med några sekunder kvar till kollision. Typ i alla fall. Så jag måste bara inflika en liten fråga: Var i helvete är denna någon och varför i helvete är karljäveln så inåt helvete försenad??!! Har han för fan ingen klocka eller?! För då kan jag tala om att klockan är kvart över var-fan-har-du-hållit-hus?!

Jajamensan, jag är supertrevlig! Förstår inte alls varför jag är singel…

FacebookTwitterGoogle+EmailDealerkärlek!

17 thoughts on “Shit idioter säger till singlar – förstaplatsen

 1. Ååååh! Den där har man hört till leda!
  Jag brukar svara att jo, jag är ett jävla kap, det är bara det att alla karlar jag träffar är för jävla dumma i huvudet för att fatta det. Eller också förklaras det med att jag är ”för stark” och självständig… tja, är karlar så mesiga att de inte klarar av en smurflång tjej som dricker whisky, kollar hockey och hugger ved, tja… då får det vara.
  (Har visserligen andra intressen också, som är mer ”godkända” eftersom jag är tjej, typ sy och skriva och sånt). Joråsatte… klockan börjar närma sig halv-varihelveteharduhållithus!? nu…

  • Hahaha… Detta ständiga tjöt om att man är självständig! Vad vill de? Att vi ska sitta hemma och fosterställningsböla varenda dag som vi inte har en pojkvän? Well, jag kan säga att jag inte hade fått mycket gjort i mitt liv i så fall… Haha, kan någon lära karlslokarna klockan, eller?! 😉

 2. Du är underbar!! Det värsta är att dessa shit folk säger förföljer en i olika varianter hela tiden, oavsett civilstånd.. *Sliter mitt hår och blir lite galen här*

  • Hahaha, jag kan tänka mig det!! Vad prackar de på dig för dumheter? Dessa attans slentrianmeningar, jag tycker vi borde förbjuda dem helt! :)

 3. Upptäckte din blogg för tre dagar sen och har skrattat och förtjusats totalt sedan dess. Vilken vass penna! Mera, mera!

  • Men gud vad snäll du är!! Nu har du gjort min dag!! Varmt välkommen in i gänget!

 4. Åh du kära singelguru! Jag har ett problem (-; Messade mannen med dom vecka händerna igår och tackade för trevlig dejt. Nu har det gått ett dygn och han har inte svarat. Suck, jag som trodde han var reko. Han är iof iväg på något galej med jobb men ett litet sms hinner man väll med. Vad ska jag göra?

  • Jag skulle reagera precis som du – men jag är också personen som inte kan skicka ett mess när jag är på jobbet eller med vänner, eftersom jag har så himla svårt att byta fokus! Orimlig kombination, jag vet! Jag har ingen förståelse för dem som plågar mig med tystnad, men jag kan samtidigt göra det mot andra. Du vet, läsa ett mess när man är igång med något och sedan missa att svara. Så döm inte ut honom! Spela cool och ge dig ut i fredagen och fokusera på annat! Han kommer höra av sig, det är jag säker på! Och när han gör det kan du vara helt avslappnad eftersom du har gjort en massa andra roliga saker under tiden. Dessutom, det kanske till och med är lite bra att han genom att ta ett steg tillbaka får dig att ta ett steg framåt, tror du inte det? Han kanske känner att han har varit mer på, och nu vill hitta balansen. Så huvudet kallt – och djupdyk in i fredagsnöjena! :)

   • Tack fina du! Vad precis vad jag tänkte. Ska på fest med jobbet ikväll så då kommer jag på andra tankar! Ha en fin helg!

 5. HAHAHA.. Ja, det där hörnet han står bakom har varit jävligt långt för min del. Men jag kan se det positivt och haft en hel del kul på vägen. Det gäller dock att inte tappa hoppet!

  • Åh jag vet, det där förbaskade hoppet ligger och skvalpar någonstans vid mina fotknölar just nu, men det är skönt att höra att andra tänker likadant! För jag är helt säker på att det kommer hända er, så då kanske det kan hända mig också. Om karljäkeln bara kryper fram från bakom hörnet någon gång… 😉

 6. Känner igen mig i det där. Dock är det hon med stort H, som är väldigt sen att dyka upp i mitt liv. :)

  Hittade din blogg för någon vecka sedan och gillar din humor och sätt att skriva. :)

  • Men vad roligt att höra att du gillar bloggen!! Ah, detta sökande, det är banne mig inte lätt! Men i allt det tragiska gäller det att hålla sig fast vid humorn. Eller okej, klamra sig fast för allt vad tygen bär. 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *