Shit idioter säger till singlar – topp 5

Den eminenta femteplatsen:

”Du borde le mer, det gillar killarna, vet du.”

Jag föreställer mig hur jag kör in min näve i deras hals och leker pingpong med deras halsmandlar, och ser man på, där började jag faktiskt le!

Och på tal om att le, låtom oss falla på knä och hedra Bianca Kronlöf, kvinnan som skapade ”Shit snubbar säger”:

FacebookTwitterGoogle+EmailDealerkärlek!

17 thoughts on “Shit idioter säger till singlar – topp 5

  • Ha! Exakt! Om karljäkeln inte kan få mig att le genom att faktiskt säga något roligt så är väl det hans problem. Basta!

 1. La mitt CBF (cronic bitch face) være i fred!
  Jeg ler når noe er morsomt (f eks om den som sier det faller ned en trapp etc)

  hilsen singel-Norge 36 😉

  • Hahaha, dagens sanning: lämna mitt bitch face ifred!! Haha, den tänker jag köra med hädanefter!

 2. ”Men du som är en så bra/söt/rolig/glad/trevlig/smart/whatever tjej, killarna står väl på led!”

  ”Tänk inte på det, det kommer när du minst anar det!”

  • Haha, exakt!! Och vad ska man svara då? ”Eh, nej, inga killar står på rad, så då är jag väl inte bra/söt/rolig.” (Går hem och känner sig ännu sämre.)

  • Jag blev så upprörd när jag läste klichéernas kliche, så jag var tvungen att elda lite i bloggen 😀 Singeln, dessutom ägnade jag en låt till oss alla super-singlar! 😉

 3. Mina favoriter:
  ”Jag tror du är alldeles för kräsen”
  och
  ”Du är ju så (underförstått, för) självständig”

  Damn right.

  • Fan vad jag vill high fivea er alla just nu – äntligen några som förstår mig!! Och de där tänker jag banne mig sno till topp-5-listan! 😉

 4. Ooo, detta är väl de beskäftigas sista utpost, där jag blir så rasande att alla chanser att finna någon slutligen går upp i rök. DET FINNS INGA SANNINGAR ELLER LÖSNINGAR.
  Man ska göra sig ”förtjänt” av kärleken, enligt experterna.
  Sen när du trivs med dig själv och i din ensamhet
  sen när du gör något du VERKLIGEN tycker om
  sen när du slappnar av och slutar tänka på att hitta någon
  sen när du älskar dig själv, för hur ska någon vilja älska dig om du inte gör det själv (hur många gånger har du hört det?)
  ja kort sagt: NÄR DU MINST ANAR DET dyker kärleken upp.

  Sånt ohyggligt struntprat. Står inte ut. Alla är för fan värda kärlek, hur man än är och mår. De får det att låta som att när du uppnått detta tillstånd av övermänsklighet, bara dåååååå kommer schärleeeeken.

  • Drämmer näven i bordet för jag håller med dig så inåtahelsike!! Detta eviga tjat om att ifall jag bara älskar mig själv lite mer, slutar söka efter kärleken, blir lite mer harmonisk, gladare, barbielobotomerad, skyltdockesmal, hjärndöd och utan en frekkin personlighet – DÅ kommer jag få kärlek. Well, eller så hittar jag en kille som gillar den bitska, bittra bitch jag är, det kanske också är ett alternativ. Ååh så skönt att vi alla förstår varandra!!!

 5. Haha, fan vad ni är bra! Jag får mest höra att jag ska ta det lugnt, inte rusa in i något, lära mig att vara ensam blahablaha. Jag vill FÖR I HELVETE inte ta det lugnt. Jag vill leva, träffa män, bli smekt, få komplimanger!! Är det något fel med det!?! Jag och min kompis har startat en bitterfittor klubb efter alla möten med svåra, konstiga & fega killar. Undrar varför vi blir dumpade hela tiden…Haha.

  • Hell no att det är något fel med det!! Man blir inte starkare eller mer självständig av att sitta hemma och uggla. Man måste ge sig ut där! Låta sig såras, gå på nitar, bli dissad och ställa sig upp igen – det är då man banne mig utvecklar karaktärsstyrkan av järn! Haha, den där klubben behöver jag också få tillträde till. Jag och mina mysbyxor… (Verkligen, förstår inte alls hur jag är singel!) 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *