Shit idioter säger till singlar – tredjeplatsen

Tipsat av singlarna här i kommentarsfälten:

”Du är så kräääsen. Du kommer aldrig träffa någon när du har så höga kraaav!”

Jajamen, jag har krav – mitt krav är att bli kär. I någon som blir kär i mig. Helst. Om jag får lov att vara så förmäten.

För visst, det finns litervis av trevliga, fäller-ner-toalocket-, ringer-mamma-varje-söndag- och har-så-strålande-visitkort-att-de-bara-överglänses-av-den-blekta-tandraden-män, som är sådana svärmorsdrömmar att svärmor skulle skyffla ut mig i farstun och spärra in karln för eget nöjesbruk. Men, så länge de inte får mina ögonkulor att åka jojo ur skallen på mig, min hjärna att stängas för renovering och flytta ner i mitt skrev, och mitt bröst att anstormas av en flock rastlösa flodhästar som får lungorna att bara kunna dra ner luft till halshöjd och hjärtat att panikbulta i jakt på plats (Ha! Fjärilar… Pyts!) så kan jag ju inte bli tillsammans med någon av dem. Det vore att välja ett liv av känslomässig flatline bara för att få en fågelskrämma att mota bort ensamheten med. Och som vi alla vet går inte ens kråkorna på det bluffdraget.
Jaha, det är så du lever? Ah… Plötsligt klarnar allt.

(Och by the way, jag dras till arbetslösa, trasiga män med ölmage – folk tycker ändå om att tala om för mig att jag har för höga krav.)

(Och by the way två – kvinnan som skapade ”Shit snubbar säger”, Bianca Kronlöf, har en ny serie på svtflow som fick mig att börja skratta så häftigt att jag fick sendrag i benet. Se Full Patte här!)

FacebookTwitterGoogle+EmailDealerkärlek!

11 thoughts on “Shit idioter säger till singlar – tredjeplatsen

 1. Snigeln! Ibland får du mig att tappa andan av en annan anledning än att jag garvar så jag nästan kvävs…. Jag har ju berömt ditt språkbruk vid flera tillfällen, hur du sätter underbara ord på saker… Jag önskar att jag var en bråkdel så smart med ord som du är. Men idag börjar jag dagen med din blogg som vanligt och en mening ger mig en käftsmäll så jag vaknar på riktigt ” Det vore att välja ett liv av känslomässig flatline bara för att få en fågelskrämma att mota bort ensamheten med.” Jag är berörd! På riktigt!!!

  • Sussieloo, nu blir jag helt glad i magen! Visst verkar vi ofta ha liknande tankar om saker och ting, och vill leva det här livet fullt ut, sparkandes och stridandes för att få leva så som det passar just oss. Banne mig, livet borde kännas mer. :)

 2. Hade inte hunnit med Full Patte så tittade på de tre släppta avsnitten igår natt, skrattade rakt ut. För mig själv. Så jävla bra.

  Och, vadå för höga krav? Om det är något man ska ha höga krav på så är det väl den person man ska dela sitt allt med? Köpa hus med, stå ut med för alltid ifall man råkar skaffa barn, stå ut med hela hens släkt och alla dåliga vanor, allmänna livsinställning och samlivet? Nämen, ta nån ba. Det blir säkert bra till slut!

  …. Nej tack! Då är jag hellre för mig själv och gör det bästa av min tid här på jorden.

  • Så himla bra formulerat!! Är det något man ska vara kräsen med så är det väl människan man ska sammanfläta sig med. En väldigt bra poäng!!

 3. Blir så jäkla irriterad över just den kommentaren!
  Ja! Det är väl klart som fan att jag är KRÄSEN! Jag tänker inte ta första bästa nolla som råkar vara singel (det har hänt, ”jamen X är ju också singel, ni kanske skulle..?” *hähä blinkblink*)
  Jo, jag har krav på nästa kandidat men brukar hävda att ”blir jag kär så blir jag och då är det ju redan kört”… För hjärtat är ju liksom inte alltid så jävla rationellt… 😉

  • Haha, eller hur!! Om mitt hjärta hade varit ens det minsta rationellt hade jag bundit banden med en av de där perfekta exemplaren vid det här laget, men nej då, trasigt och komplicerat vill tydligen det här hjärtat ha! Och då finns det inte mycket att göra åt det. :)

 4. Ja, men typ! Ursäkta mig att jag inte vill ha nån jag känner för att köra en gaffel i ögat på stup i kvarten då. Ska man ha en fågelskrämma räcker det väl med den som blänger tillbaka från spegeln varje morgon 😉

  • Hahahaha, i min spegel dyker det varje morgon upp en Walking Dead-statist, väldigt märkligt! 😉

 5. EXAKT, vafan. Det ska ju klicka också. Alla har inte den turen att man blir kär i någon som blir kär tillbaka, vissa verkar inte fatta det där…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *