Sms-regler inom dejting: Hälsningsfraser

Den senaste tiden har varit en kavalkad av förvirrande oförvirrande sms-konversationer och min egen tendens att kirurgsnitta av relationsband på grund av vad som dyker upp på min display (eller mer korrekt, vad som INTE dyker upp på min display), så jag har bestämt mig för att vi måste fastställa några sms-regler inom dejting, relationer och all analyseringspanik som följer med det! Tankeklurandet och de ständiga frågorna ”Vad menar hen med det där?” börjar ta kål på oss mobilägare och något måste göras innan mobilernas främsta varningstriangel inte är risken för tumörer utan psykiskt sammanbrott. Så, kan vi alla bara enas om vad dessa hälsningsfraser egentligen står för, så att jag kan sluta undra och möjligtvis slippa få en akut hjärnblödning innan min 35-års dag.

Hälsningsfraser i sms:

Hej vännen! – gullig fras mellan vänner men ungefär lika upphetsande mellan nystartade par som ett dopp i Östersjön den 22 december. På med vantarna alltså! Här är en person som lider av sådan relationsfobi att kvittot för KBT-terapin skulle ligga på samma nivå som Maria Montazamis läppstiftsbudget, och som kämpar förtvivlat för att du inte ska tro ”att det är något på gång”.

Tjena grabben/bruden! – komiker som tar lätt på livet eller i alla fall vill få andra att tro att det är vad hen gör när hen egentligen sitter inne på sin kammare och ångestsvettar ur sig poesi så dålig att bokstäverna blir självmordsbenägna! Definitivt helt okej att skicka om du är en person som har hattar klämkäckt på sned och drar skämt som minst tre gånger går ut på att upprepa obscena ord eller kiss-och-bajs-skämt. Vasaru saru? Att jag gör mer kiss-och-bajs-skämt än någon levande organism på denna jord? Ja men så skriver jag också ”Tjena grabben”, så 1-0 till mig! Hrrm, eller något.

Hej gumman/gubben! – tillgivenheten i denna salut passar perfekt för familjemedlemmar, nära vänner och personer man presenterar som sin flickvän/pojkvän. Om det skickas till någon i en kategori utöver dessa kommer förtjusning alternativt bestörtning och panik utbryta. Arbetskamrater kommer undra om du har skickat fel och personer du är i ett förstadie till förhållande med kommer reagera med ett känslofyllt svar ifall han/hon vill ha dig och med ett kort avståndstagande ifall så inte skulle vara fallet. Ett enda rökmoln när mottagaren rusar motorn och försvinner i horisonten är också en möjlig reaktion. Kan jag fastställa genom egen erfarenhet.

I morgon fortsätter vi med avslutningsfraser. Och hörrni, till er som uppskattar ett redigt kiss-och-bajs-skämt, kolla in den här artikeln – mitt nya mål i livet är att nå denna nivå av svordomsdensitet. Stackars er…

Ut och helghångla samt skicka förvirringsfria sms nu! Och önska mig lycka till i att få någon som jag kan kirurgsnitta bort så fort han bryter mot reglerna. Eller just det, det var ju det jag skulle sluta med…

FacebookTwitterGoogle+EmailDealerkärlek!

3 thoughts on “Sms-regler inom dejting: Hälsningsfraser

  1. Självmordsbenägna bokstäver är ju ocharmigt…. På den tiden det begav sig, när jag var singel körde jag med Hej snygging! Eller Hello Sexy! Beroende på om snubben va snygg eller sexig… Ingen man kan motstå en komplimang!!! Jag lindade dom runt lillfingret.. Mohahahaha :-)

    • Så det är SÅ man ska göra?! Hahaha, det var ju faktiskt väldigt mycket charmigare än mitt ”Tjenare grabben!”. Och jag har inte ens tänkt tanken, haha… Konstigt att jag är singel. Klart du lirkade dem runt fingret – en störtcool kvinna som kallar dem snygging, den går inte att stå emot!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *