Stockholms uteliv: Att ragga på Stureplan

Lyckopillerpåtänd glädjekullerbytta vad roligt det är att ragga på Stureplan!

Raggningsteknik 1: Spontant vända sig om till en söt kille i baren och fråga om han har en trevlig kväll.
Respons: ”Visst, tjejen, visst. Så vadå, du vill ha en drink eller?”

Raggningsteknik 2: Fråga om en tändare. (Till den giftbomb man tänker brisera i ens lungor eftersom svenskarna är ett så till den milda grad praktiskt lagt folk att vi inte förstår varför man skulle vilja tilltala någon utan att ha en bruttonationalprodukthöjande anledning. Sociabilitet..? Nu förstår jag inte vad du menar?)
Respons: ”Visst, tjejen, visst. Så jag antar att du har slut på cigg eller?”

Raggningsteknik 3: Le mot en främling på dansgolvet.
Respons: Plötsligt finna sig själv fångad i en heimlich manöver där människan bakom verkar tro att man lider av akut punktering så allvarlig att den när som helst kommer ta ens liv. Eftersom han frustande försöker använda diverse löshängande kroppsdelar till att täppa till något hål. Den moderna hjälten…

I dag ska jag knarka överextatiska Disney-filmer och hjärntvättande romcoms i ett desperat försök att återfinna min tro på mänskligheten. Trevlig helg!

FacebookTwitterGoogle+EmailDealerkärlek!

3 thoughts on “Stockholms uteliv: Att ragga på Stureplan

  1. Suck och stön. Krogen har jag aldrig raggat på, förutom den enda gången det blev (min nuvarande) blev succé, men jag kan verkligen tänka mig att det är vedervärdigt. Man märker ju att folk är as tillochmed när man själv är onykter.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *