Twitter-kvitter

Den mer erfarna kvinnan Vildvanilj tog den blåögda Singelbloggaren vid handen, föste okunnighetens slöja åt sidan, och ledde henne in i en ny värld… där hennes rännskita av pinsamheter fann ett helt nytt avlopp att osa runt i.

Vadå att jag inte kan konsten att vara sensuell?! Menar du att mina bajsliknelser inte är sensuella?! Menar du att det kan vara anledningen till att jag får ligga ungefär lika ofta som Fredrik Reinfeldt genuint ler? Jaha… Jaja, då vet jag det minsann. (Snörper på munnen så hårt att det liknar en katt… Nej, nu vill jag ju inte säga vad jag tänkte! Men det rimmar på kanal. Fast med lite mindre k i sig.)

Vad jag skulle säga var att snälla @vildvanilj delade en länk från min blogg på twitter, vilket fick mig att glädjeskuttande skapa ett konto för att kunna tacka, så nu finns jag även bland kvittrarna. Bara, ja ni vet, något buttrare än de flesta andra. Och med lite mer bajsliknelser. Vilket ni kan se här i högerspalten. Eller på twitter under alias @Singelbloggaren.

När det gäller det sensuella området, där jag tydligen inte duger (tack så very much), så har jag dock ett mycket bra kvällsläsningstips åt er: Kika in hos Vildvanilj… Lycka till med att somna tidigt i natt!

FacebookTwitterGoogle+EmailDealerkärlek!

4 thoughts on “Twitter-kvitter

  1. Ibland vill jag också vara del av kvittervärlden, men exakt alla twitterklienter jag laddat ner till telefonen har KRASCHAT telefonen ganska snart efter användning. Jag tar det som ett kosmiskt tecken på att jag ska hålla mig borta från Twitter.

    • Haha, åh nej! Men testa tweetdeck på datorn. Lite old fashioned att bli stationär visserligen, men då kan du småglutta lite på flödet när du är hemma. :)

    • Du är ju för snäll!! Jag famlar mig fram lite bland alla funktioner och förhållningssätt, men blir så glad varje gång du visar mig en ny tagg eller rutin. Tack snälla du för all hjälp du ger!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *