Den 10:e dejten i 10-nätdejter-utmaningen – Vad ”filmkväll” egentligen betyder

Den 10:e nätdejten i 10-nätdejter-utmaningen är utförd! Så, var det den fullträff som jag efter 19 glas bakisframkallande vin, 6 flaskor rapframkallande öl, x antal pinsamma tystnader, y antal överspända krystskratt, 15 timmar dusch/smink/raka-benen-stök, 2 hack i sängposten, minns-inte-riktigt-hur-många utbytta kyssar (men definitivt inte många nog), och 9 brännande besvikelser på en tunnelbana hem med rätta förtjänar att casha ut i kontoret för statistisk sannolikhet? Well…

Han var snygg som fan. Kitsching. Han var djävulskt smart. Kitsching. Han var intresserad. Kitsching kitsching. Och jag märkte snart att det där intresset verkade cirkulera gamaktigt över det osande kadaverfrågan kring om vi skulle ha sex eller inte. Vilket, tro det eller ej, gjorde ett lik av min libido. För, hey, jag har gärna sex, men inte med någon som vill ha sex med mig. Alltså… Det där blev fel. Jag menar, någon som BARA vill ha sex med mig. Hm. Skälet är inte helt solklart, men det har något att göra med kvinnlig stolthet och att inte vara en sell out mot mig själv genom att gå med på att jag inte är värd mer än så.

Så, jag tackade nej. Och åkte hem. Och dagen efter föreslog han en hemmadejt. Vilket hade varit trevligt. Om man inte varit singel i fem år och VET att ”hemmadejt” har på pricken samma betydelse som ”filmkväll” – det vill säga en vuxen eufemism för ”låt oss banka huvudet i sängkarmen så att hjärnbalken går itu”. Så jag föreslog en aw i stället. Varpå han var tvungen att fundera. Och jag såg honom logga in på nätdejtsidan. Och han sedan återkom med att han tyvärr inte kunde. Och nu vill jag att ni alla ska komma ihåg det där kontoret för statistisk sannolikhet. Som är SKYLDIG mig ett förhållande!! För allt smink, allt vin, alla krystskratt och alla besvikelser. Ha det i åtanke. Så kan ni ana hur jag kände när han sa att han skulle… ha filmkväll.
Så jajamen, det var den fullträff jag har förtjänat. Visst, jag kanske lägger ihop ett plus ett och skapar summan av fem år av singelbesvikelser. Han kanske faktiskt SKULLE se film med en kompis. Haha. Ha. Men i vilket fall som helst tror jag att jag och kontoret för statistisk sannolikhet behöver ha ett snack som kommer sluta i mordhotad kundtjänst och tillkallad polis. För detta är icke en happy customer!

Så, nu kanske ni undrar – slutar dejterna nu? Svaret är nej. Jag tänker förvandla detta till en studie i statistiklära! Hur många dejter krävs innan fullträffen kommer?! Så ja, snart följer den 11:e dejten i 10-nätdejter-utmaningen. Hur många gissar ni på kommer behövas?

FacebookTwitterGoogle+EmailDealerkärlek!

25 thoughts on “Den 10:e dejten i 10-nätdejter-utmaningen – Vad ”filmkväll” egentligen betyder

 1. Men åh jag hade ju hoppet uppe om den här 10 – dejtsregeln! Fast killen jag ska träffa imorgon är ju iofs bara så att säga en andra omgång som jag lade åt sidan för att dejta britten som inte ”var redo blahablaha” kort därefter. Så det kanske ändå vara räknas som den nionde dejten?

  Men en kille som använder dejtingsidor enbart för att hitta sällskap för kvällen är inget att ha ändå (om en inte är ute efter det själv också förstås). Kör vidare! Jag gissar på fem till och sedan dyker Mr Right upp!

  • Gud ja, en återträff räknas inte!! Det är bara nya personer! Så du ligger därmed bara på 9, vilket gör att vi alla håller tummarna för att din 10e ska vara jackpot! Såvida inte den här killen nu är det, så klart. :)
   Haha, fem till – det pallar jag banne mig! Okej, antecknat i bettingblocket. Nu kör vi! 😉

 2. Jag tror sju och en halv till! Inte för att vara den som är den, utan för att man.. får vänta på något gott…? Eh. *backar undan i ett hörn*

  Och förövrigt, genomskinligheten själv eller? Vill träffas, är ledig, men bara exakt på hans villkor. Alltså liggavillkor. Nej tack, pass, nästa!

  • Hahaha, vänta-gott-regeln kan banne mig tolereras om gottigheten är en riktigt mumsbit av gourmetstandard! Jag köper’t!
   Suck, och verkligen, genomskinligt som rinnande vatten. Skit också! :/

 3. Men åh, asså hur gammal är killen… Filmkväll…

  Jag tror att det kommer ta till dejt 14. Sen är han bara där.

  • Fasen A-J vad jag hoppas du har rätt!!! Jag tror banne mig inte jag pallar att ta mig upp till 20, så 14 vore en barmhärtighet!

  • Jaaaaa, gör det!!!!!! Och fan, kämpa på!!!!! Jag står och gör sparkar upp i luften och viftar med osynliga pompoms av respekt för dig! Kämpa!! Nu kör vi!!

 4. Vad fan! Vilken snubbe… Kan bara om det är hemmadejt. Ja ja är väl bara att leta vidare. Heja dej! Fan vad less jag är på pannkakan! Nej IRL är det som gäller. Men är som sagt i en svacka. Ska ut ikväll med med min nyfunna singelvän som är jävligt sugen på ragg så vi får väll se vad som händer…

  • Åh heja heja heja heja!!! Peppade singelvänner brukar kunna skapa mirakel!! Det är bara att ta rygg på henne när hon gasar på. Berätta hur det gick efteråt! Och ha en så galet, vansinnigt, singelvild kväll!!!

   • Hemma! Hade en sjukt kul kväll men inget hångel. Men är rätt glad för det. Ska nog ta den där pausen på riktigt nu. Så jävla trött på det. Kram på dig!

 5. Filmkvällar ja! Jag känner ju liksom att man kan vara ärlig om det, vad man vill. MNK och jag brukar ha ”filmkvällar” och skoja om det, men vi känner ju varandra. På första dejterna och speciellt när man (förmodligen) klargjort att man söker ett förhållande så kan dom ju köra upp filmkvällarna i röven!! Tänkte göra ett tillägg på min presentation (men hejdade mig givetvis i sista sekund) att KK och ligg har jag så det räcker för hela kvarteret.

  • Eller hur! Jag är två tummar upp för alla som vill ligga, men det kan ju vara bra att vara ärlig med det i så fall. Hahahaha, och du, det skulle vara så jäkla fantastiskt om du skrev det!!! Karlslokarna skulle sätta sportdrycken i halsen, men de behöver fasen skakas om lite!!!

 6. Jag är helt med dig när det gäller det där med sex. Jo jag gillar sex, men någon som BARA har siktet inställt på det blir lätt tråkig och libidot ba’ ”Tjaaarååå!”
  Tror det räcker med fem dejter till, sen lämnar du singelskapet bakom dig :)

 7. Jag är ju en sån där naiv människa som tror att filmkväll betyder filmkväll och en kopp te betyder en kopp te.. 😀 Eller, jag var det i alla fall. Nu vet jag väl bättre.
  Men jag känner igen den där känslan. Visst vill man ligga, men när det är så jäkla uppenbart att det bara är det som är intressant.. var är det roliga i det? Var är spänningen, den där känslan av ”ska det bli eller inte”, det där elektriska när man råkar stöta ihop med benen under bordet.. Jag blir rent ut sagt avtänd när det är så där uppenbart. Even more so än om han skulle spela gitarr för mig hemma i soffan.. 😉
  Jag har kommit av mig lite efter senaste dissen (som fortfarande irriterar mig) och kommit till lite insikter, men snart kör vi igen!

  • Så sant!!! Och det blir ännu mer avtändande när personen inte kan stå för det, utan lotsas som om det är dejting som gäller. Nej, töntigt.
   Usch, jag förstår verkligen att du tappade takten lite!!! En sådan himla nöt!! Men fasen heller att han ska få vinna!! Ge dig själv lite tid och stig sedan upp i rinken igen. För han förtjänar inte att bli den som fick dig att stiga av!!

 8. Måste först och främst säga att din blogg är helt fantastisk! Hittade hit av en slump i början av sommaren ungefär samtidigt som jag bestämde mig för att prova Tinder. Kan säga att igenkänningsfaktorn är hög!

  På tal om det här med ”filmkväll” så blev jag för ett tag sen hembjuden av en Tinder-man för ”tacos och film” (ska nämnas att det här var date nr 2, första bestod av en rätt så lyckad fika). Film har också sedan länge för mig betytt ”film” men då sommaren inte bjudit på allt för mycket action så kände jag att jag kanske kunde gå med på lite hångel för att sedan på något smidigt sätt komma på en bra ursäkt för att dra. Men nä den ursäkten behövde jag aldrig dra, för efter den sjukt osexiga tacosmiddagen ( ja vem f*n äter tacos på date?), där vi drack bubbelvatten och satt så där trevligt mittemot varandra spenderade vi filmkollandet i varsin soffhörna utan någon som helst kroppskontakt. Och så förblev det…efter filmen sa jag att jag nog booorde dra mig hemåt, tog på mig lååångsamt och ja en kram blev det till slut men det var allt…så ja filmkväll kan verkligen betyda filmkväll för en del män strax under 30 tydligen…

  Jag tror på 7 nätdejter till! :)

  • Hahahaha, vad fan – folk kan inte gå runt och använda filmkvällsbegreppet utan att leverera vad filmkväll betyder!!! Det är ju som att säga att man ska spela tennis och sedan dra fram ett schackbräde! Haha, fasen vad snopen jag också skulle bli… Detta Tinder alltså, jag kanske borde ge det ett till försök…
   Och vad härligt att ha dig här i gänget!! Det är fasen singelskapets bästa terapi att ha ett virtuellt rum där man kan byta erfarenheter och få spy lite galla! Eller… Ja… Mycket galla. :) varmt välkommen!!

 9. Har du hittat all spån..ehh ägg.. Eehh män på samma dejtingsida?? Rekommenderar du bojkottar BC i framtiden..;-)

  Träffas på en krog, gör man sånt nuförtiden?? (Säger han som, då det begav sig, hittade frugan på Aftonbladets chat..*s*)

  • Åh, tack snälla, snälla, snälla du!!! Oj vad glad du gjorde mig nu!! Och tack för att du följer med på resan! Jag behöver banne mig sällskap om jag ska palla med alla singelhinder man behöver hoppa över. :)

 10. Måste säga att din blogg är den mest underhållande och skratta-tills-man-kiknar bästa jag har läst på väldigt länge! Du är grym! På tal om Tinder…är det bara jag…eller är initiativförmågan hos killarna lite..eum begränsad?

  • Men fy fan vad fint sagt av dig!!! Jisses, nu blir jag helt glödjerodnande… Och jag har inte kommit igång så bra med Tinder än, men jag har då ALDRIG fått särskilt bra respons på de andra dejtingsajterna!! Vad fasen är dealen?! Alla män tror man drunknar i mail – eh, nej!! Speciellt inte från vettiga objekt. De svarar inte ens. skitkarlar! 😉

 11. Jag har bjudit in en kompis som vill lite mer på filmkväll och jag vill verkligen bara ha filmkväll eller tja…lite mys i soffan okej men inget sexande…..efter att ha läst allas kommentarer undrar jag vad han tänker 😀

  • Hahaha, ja det kan onekligen bli lite förvirrande för kompisen! Men det kan ju också vara vi singelfölk som är helt hjärntvättade och tolkar allt som en liggmöjlighet. Han kanske är mycket vettigare än så! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *