Vem sa att jag inte har en spännande sommar?!

Så går ännu en hångellös helg till historien. Men ser man på. I dag öppnar jag min inbox. Och ser att jag har fått reklam från Flirtfair. Där man skippar allt det där med klockan-3-krogragg och dejt-kärleksförhoppningar, och helt enkelt pang på rödbetansöker kk-förhållanden. Well… Antingen försöker de sadistiska högre makterna ge mig ett skadeglatt tecken om att det banne mig inte kommer bli några romantiska förbindelser den här sommaren. Eller så läser någon lösningsorienterad barmhärtig samarit på marknadsavdelningen min blogg. Och ser sig ha ett svar på mina problem. Som inte inkluderar mer salivslattande i pubtunnan.

Närå, det går bra nu. Jag måste annonsera för att få sex, så nog attan flyter livet!

FacebookTwitterGoogle+EmailDealerkärlek!

10 thoughts on “Vem sa att jag inte har en spännande sommar?!

 1. Du är inte ensam.. Har själv det väldigt torrt på dejtingfronten. Inte ens något ögongodis i sikte. Jag får ta till lien när jag ska rensa i ”rabatten”, om du förstår vad jag menar….

  • Hahaha, jag förstår precis vad du menar!! Stånk, och här har man gått och trott att sommaren skulle vara ett fyrverkeri av heta nätter och hångelfyllda möten. Nähä, ska vi börja hoppas på hösten kanske? 😉

 2. Ja vad hände med den här sommaren? Inte ett hångel så långt ögat kan se.. :/
  och visst, kk i all ära.. (även om det känns som om man inte behöver en egen sajt för det, har stött på en hel del som är ute efter just det på pannkakan..) Men jag vill ju ha mer nu! Hångel och kärlek, är det för mycket begärt???
  Fast just nu vore jag tacksam för ett pirr. Helst ömsesidigt. Och lite hångel.. 😉

  • Jaaaaa!!! Exakt så känner jag också!! Lite jäkla pirr, ska det verkligen vara så svårt att få till?! Åh andra sidan är jag för tillfälligt lite dålig på att gå ut, och har inte bokat in en dejt sedan före semestern, så jag får kanske skylla mig själv att inget händer. Suck, att man måste göra allt själv… 😉

    • Hahaha… Ja det är ju något helt annat!! Aha, någon sport borde man kanske testa på! Hrrm, säger personen som knappt pallar att gå upp för en trappa. :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *