Vik hädan, snoppar!

Glöm frustrationen! Glöm närhetsbehov, framtidsplaner och rosa solnedgångar! Alla med snopp ska hålla dem jäkligt långt borta från mig, det kan ni skriva upp! Och nej nej, kliv bort från det där vinddraget, vem vet, en spermie kanske lossnar och blåser iväg åt mitt håll, och jag har inte hunnit bygga den kondom i kroppsstorlek som jag hädanefter tänker leva i.

Jag tittade i dag in i helvetets nionde krets, och Satan försökte slita loss en tugga av mig! Vart jag än vände mig stirrade jag in i vidöppna gap, som vrålade åt mig så att jag kunde känna mina trumhinnor korva ihop sig och ta skydd bakom hjärnan. En minidjävul ryckte tag i mitt hår, och en annan sprang rakt in i mig och försökte ta en tugga av mitt skrev! Jag skämtar inte! Den öppnade munnen och försökte bita i grenen av mina jeans! Och visst, följeslagaren rabblade något om kliande tandkött, men har man en gång sett blottade tänder mot ens heligaste klenoder så har man sett Satan – tro mig!
Jag lyckades dock ta mig därifrån. Visserligen traumatiserad, linkandes, med en ryckande muskel vid vänster öga och tinnitusskador som fortfarande inte har släppt, men jag kom ut vid liv. Och kände att – nej, det blir banne mig aldrig Ikea igen. Och det blir banne mig aldrig barn!

FacebookTwitterGoogle+EmailDealerkärlek!

6 thoughts on “Vik hädan, snoppar!

  • Verkligen, och speciellt på Ikea! Något med det stället verkar få dem att gå all in exorcist-flicka. Skräckfilmsmaterial!

 1. Jag brukar ge IKEA-besökare samma råd som jag ger amerikanska presidenter som ska invadera ett fjärran land; (1) ha klar för dig varför du ska dit att göra, (2) räkna med vissa dödsfall och att inte att alla kommer hem oskadda, (3) dra dig ut i tid och (4) var beredd att behandla allvarlig PTS vid hemkomsten.
  Mr:P
  P.S. 4/10 och 5/10 i helgen, varav en är en 2:a (vill inte lägga någon press på dig, men….)

  • Hahaha, de borde dela ut skyddsmundering vid dörrarna.
   P.S. 4/10 är inbokad i helgen! Men regelfråga – du kan väl inte räkna en person två gånger?! Eller? Det måste ju vara 10 olika personer, annars kan man ju träffa en 10 gånger. Nehej du, den genvägen funkar inte! Du är därmed bara en före mig, och på lördag är vi lika. Jag nafsar dig i hasorna… 😉

   • Fast lilla söta Singelbloggaren (sagt i en lätt uppgiven ton, inte nedsättande), målet är väl inte att gå ut att fika och äta middagar med det motsatta könet (då kan jag åka hem och käka hos morsan). Målet är att hitta HENNE. Kan därför tycka att en andra dejt nästan bör ge dubbel poäng.
    Mr.P.

    • Absolut en poäng, men vad sägs om en kompromiss – om man går på fler än 3 dejter med en person så slutar den räknas? Efter 3 dejter så brukar man ju dessutom ta ett beslut, så det borde falla sig naturligt. På så vis blir själva nätdejtingutmaningen fortfarande fylld av nätdejter, i stället för relationer som har börjat på nätet men sedan blivit en del av det verkliga livet. Det låter väl bra? Jag glömde säga att jag är otroligt stolt över dig!! Nu ska jag banne mig lägga i en växel så att jag också får såväl nya som återkommande dejter. :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *